Lead-Auditor

REGIO:
Zuid-Holland
BRANCHE:
Bouw

NIVEAU:
Junior, Starter, Medior of Senior

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Bezoek jij graag klanten en ga je graag onafhankelijk en zelfstandig te werk? Wordt dan Lead-Auditor!

Werkvelden: VCA/VCU/ISO9001/ISO14001/OHSAS18001 en Veiligheidsladder


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een professionele, enthousiaste en deskundige certificeerder van diverse managementsystemen. In korte tijd hebben zij zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de certificeringsbranche op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Milieu, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Beveiliging en Railinfrastructuur.

Een heel leuk bijna familiar bedrijf gelegen in een rustige wijk. Vaak ben je onderweg naar klanten en werk je ook wel eens vanuit huis met betrekking tot je rapportages.

Functieomschrijving

Je taken bestaan uit het zelfstandig en in teamverband doorlichten en evalueren van managementsystemen. Je treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van de managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van deze systemen en daarmee aan Veiligheid, Kwaliteit, Milieu. De onderzoeken vinden plaats op locatie en rapporteren vindt plaats bij de klant en deels vanuit huis.

Functie eisen

De kandidaten die wij zoeken beschikken over:

 • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting (bijvoorbeeld milieukunde, bouwkunde, metaal of chemie)
 • Minimaal 3 jaar praktijkervaring met kwaliteit- en milieumanagement en binnen sectoren met een hoge risicograad
 • Minimaal 2 jaar praktijkervaring in het uitvoeren van audits van managementsystemen (bij voorkeur in meerdere sectoren)
 • Een MVK- of HVK-diploma
 • Lead Accessor Course of equivalent
 • Een gezonde dosis bedrijfskundig inzicht, sociale vaardigheden, waarnemingsvermogen, flexibiliteit en besluitvaardigheid
 • Bekendheid met Microsoft Office pakket

De functie vraagt om bereidheid te reizen. Het streven is om je te laten werken binnen je regio, maar helaas is dit niet altijd mogelijk.

Aanbod

Ze bieden een enthousiast team waar sfeer en eerlijkheid een belangrijke rol spelen. Naast het auditen is er regelmatig overleg met je collega’s over norminterpretatie en de uitvoering van audits. Dit kan telefonisch en per email, maar natuurlijk ontmoeten jullie elkaar ook meerdere malen per jaar face-to-face. Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de beschikking over een leaseauto.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant