Lead-Auditor

REGIO:
Zuid-Holland
BRANCHE:
Bouw

NIVEAU:
Junior, Starter, Medior of Senior

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Bezoek jij graag klanten en ga je graag onafhankelijk en zelfstandig te werk? Wordt dan Lead-Auditor!

Werkvelden: VCA/VCU/ISO9001/ISO14001/OHSAS18001 en Veiligheidsladder


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een professionele, enthousiaste en deskundige certificeerder van diverse managementsystemen. In korte tijd hebben zij zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de certificeringsbranche op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Milieu, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Beveiliging en Railinfrastructuur.

Een heel leuk bijna familiar bedrijf gelegen in een rustige wijk. Vaak ben je onderweg naar klanten en werk je ook wel eens vanuit huis met betrekking tot je rapportages.

Functieomschrijving

Je taken bestaan uit het zelfstandig en in teamverband doorlichten en evalueren van managementsystemen. Je treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van de managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van deze systemen en daarmee aan Veiligheid, Kwaliteit, Milieu. De onderzoeken vinden plaats op locatie en rapporteren vindt plaats bij de klant en deels vanuit huis.

Functie eisen

De kandidaten die wij zoeken beschikken over:

 • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting (bijvoorbeeld milieukunde, bouwkunde, metaal of chemie)
 • Minimaal 3 jaar praktijkervaring met kwaliteit- en milieumanagement en binnen sectoren met een hoge risicograad
 • Minimaal 2 jaar praktijkervaring in het uitvoeren van audits van managementsystemen (bij voorkeur in meerdere sectoren)
 • Een MVK- of HVK-diploma
 • Lead Accessor Course of equivalent
 • Een gezonde dosis bedrijfskundig inzicht, sociale vaardigheden, waarnemingsvermogen, flexibiliteit en besluitvaardigheid
 • Bekendheid met Microsoft Office pakket

De functie vraagt om bereidheid te reizen. Het streven is om je te laten werken binnen je regio, maar helaas is dit niet altijd mogelijk.

Aanbod

Ze bieden een enthousiast team waar sfeer en eerlijkheid een belangrijke rol spelen. Naast het auditen is er regelmatig overleg met je collega’s over norminterpretatie en de uitvoering van audits. Dit kan telefonisch en per email, maar natuurlijk ontmoeten jullie elkaar ook meerdere malen per jaar face-to-face. Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de beschikking over een leaseauto.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Coördinator

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant