Adviseur Milieu en Veiligheid

Home/Advies, Brabant, Junior, Medior, Zuid Holland/Adviseur Milieu en Veiligheid
REGIO:
Noord-Brabant
BRANCHE:
Advies
NIVEAU:
Junior/Medior

Heb jij al enkele jaren ervaring als Adviseur in milieu en veiligheid en ben je op zoek naar een adviesbureau waar je veel vrijheid krijgt en op persoonlijk vlak een mooie groei kan doormaken? Lees dan aandachtig deze vacature en dan weten wij zeker dat we jouw CV tegemoet zien!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een adviesbureau dat opdrachtgevers adviseert en ondersteunt bij de disciplines veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkeling. Opdrachtgevers worden geholpen bij lastige vraagstukken en geadviseerd op het gebied van streng gereguleerde wet- en regelgeving. Ze voorzien in de nodige vergunningen en voeren veiligheidsonderzoeken uit

Een leuk en vooruitstrevend adviesbureau waar ruimte is voor ondersteuning en persoonlijke ontwikkeling. De organisatie gaat een gezonde groei door en bedient een groot deel van de BRZO bedrijven in Nederland.

Functieomschrijving

Als Adviseur Milieu en Veiligheid houd je je in teamverband bezig met milieuvergunningen en uiteenlopende veiligheidsvragen. Vaak gaat het om bedrijfsvestigingen of -uitbreidingen. Bij grotere projecten, zoals bij BRZO bedrijven, treed je op als projectleider. In deze rol maak je slim gebruik van de kennis van milieu- en veiligheidskunde die bij je opdrachtgevers al aanwezig is.

Jij bent in staat klanten praktisch te adviseren om te voldoen aan de milieu- en veiligheidsregelgeving in relatie tot de opslag en verwerking van gevaarlijke stoffen. Bij voorkeur heb je ook kennis van de Arboregelgeving, maar dit is niet absoluut noodzakelijk.

Klantvragen weet je goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en haalbare adviezen. Je begeleidt bedrijven en zorgt dat er voldaan wordt aan wettelijke voorschriften. Het betreft een groeifunctie, waarbij je je steeds meer gaat specialiseren richting externe veiligheid regelgeving en BRZO (SEVESO) bedrijven.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring bij een adviesbureau op het gebied van milieuvergunningen en compliance.
 • Je kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent accuraat en gedreven

Aanbod

Er wordt jou de mogelijk geboden om inhoudelijk met je vak bezig te zijn. Je hebt veel variatie in werkzaamheden. Ze sturen zoveel mogelijk op output en resultaat. Dus als je zelfstandig en zelfredzaam bent, voel je je hier prima op je plek. En als je 1 of 2 dagen per week vanuit huis wilt werken, is dat voor geen probleem. Uiteraard hoort daar een salarispakket bij dat matcht met je opleiding en werkervaring.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant