Adviseur Milieu en Veiligheid

Home/Advies, Brabant, Junior, Medior, Zuid Holland/Adviseur Milieu en Veiligheid
REGIO:
Noord-Brabant
BRANCHE:
Advies
NIVEAU:
Junior/Medior

Heb jij al enkele jaren ervaring als Adviseur in milieu en veiligheid en ben je op zoek naar een adviesbureau waar je veel vrijheid krijgt en op persoonlijk vlak een mooie groei kan doormaken? Lees dan aandachtig deze vacature en dan weten wij zeker dat we jouw CV tegemoet zien!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een adviesbureau dat opdrachtgevers adviseert en ondersteunt bij de disciplines veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkeling. Opdrachtgevers worden geholpen bij lastige vraagstukken en geadviseerd op het gebied van streng gereguleerde wet- en regelgeving. Ze voorzien in de nodige vergunningen en voeren veiligheidsonderzoeken uit

Een leuk en vooruitstrevend adviesbureau waar ruimte is voor ondersteuning en persoonlijke ontwikkeling. De organisatie gaat een gezonde groei door en bedient een groot deel van de BRZO bedrijven in Nederland.

Functieomschrijving

Als Adviseur Milieu en Veiligheid houd je je in teamverband bezig met milieuvergunningen en uiteenlopende veiligheidsvragen. Vaak gaat het om bedrijfsvestigingen of -uitbreidingen. Bij grotere projecten, zoals bij BRZO bedrijven, treed je op als projectleider. In deze rol maak je slim gebruik van de kennis van milieu- en veiligheidskunde die bij je opdrachtgevers al aanwezig is.

Jij bent in staat klanten praktisch te adviseren om te voldoen aan de milieu- en veiligheidsregelgeving in relatie tot de opslag en verwerking van gevaarlijke stoffen. Bij voorkeur heb je ook kennis van de Arboregelgeving, maar dit is niet absoluut noodzakelijk.

Klantvragen weet je goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en haalbare adviezen. Je begeleidt bedrijven en zorgt dat er voldaan wordt aan wettelijke voorschriften. Het betreft een groeifunctie, waarbij je je steeds meer gaat specialiseren richting externe veiligheid regelgeving en BRZO (SEVESO) bedrijven.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring bij een adviesbureau op het gebied van milieuvergunningen en compliance.
 • Je kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent accuraat en gedreven

Aanbod

Er wordt jou de mogelijk geboden om inhoudelijk met je vak bezig te zijn. Je hebt veel variatie in werkzaamheden. Ze sturen zoveel mogelijk op output en resultaat. Dus als je zelfstandig en zelfredzaam bent, voel je je hier prima op je plek. En als je 1 of 2 dagen per week vanuit huis wilt werken, is dat voor geen probleem. Uiteraard hoort daar een salarispakket bij dat matcht met je opleiding en werkervaring.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant