Supplier Quality Engineer

Home/Kwaliteit, Medior, Noord-Brabant, Productie/Supplier Quality Engineer

REGIO:
Noord-Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring in Quality? Ben jij de schakel tussen de leveranciers en de interne organisatie op het gebied van kwaliteit? Dan is deze nieuwe functie iets voor jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is wereldmarkleider op het gebied van Hydraulische gereedschappen. Een ambitieus en groeiend bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit, baanbrekende innovaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor de hoofdlocatie te Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste Supplier Quality Engineer.

Functieomschrijving

Als Supplier Quality Engineer ben je continue bezig met het verbeteren van de prestatie van leveranciers. Hierbij ligt de focus op het waarborgen van de kwaliteit van door leveranciers toegeleverde onderdelen. Door het toepassen van de juiste methodieken weet je de leveranciers te stimuleren om het elke dag een beetje beter te doen.

Leveranciers vormen een belangrijk onderdeel binnen de Supply chain en zijn onlosmakelijk verbonden met hun missie om de wereld veiliger te maken. In jouw rol als Supplier Quality Engineer draag je bij aan de betrouwbaarheid van de toeleverketen en hiermee direct aan hun succes.

In deze functie rapporteer je aan de QHSE Manager en ben je onderdeel van het team Quality Control. Dit team bestaat uit 7 enthousiaste collega’s en wordt aangestuurd door een Teamleader QC. De verantwoordelijkheid voor Quality Assurance ligt bij de QHSE Manager in samenwerking met een QA Coördinator. Binnen de organisatie werk je nauw samen met collega’s van o.a. Procurement, Engineering, Productie en Montage.

 • Uitvoeren van leveranciersaudits in samenspraak met de collega’s van Procurement en Quality Assurance
 • Periodiek overleg met leveranciers om audit resultaten en verbeterplannen naar aanleiding van de klachten analyse op te volgen
 • Eenduidig rapporteren en registreren van de door de leverancier veroorzaakte afwijking en/of klacht
 • Opvolgen van geconstateerde afwijkingen en klachten en zorgdragen dat betreffende leveranciers een gedegen oorzaak analyse uitvoeren en de nodige preventieve maatregelen implementeren
 • Periodiek analyseren, zowel kwalitatief en kwantitatief, van de geleverde kwaliteitsprestatie van onze leveranciers en op basis hiervan – in samenwerking met interne stakeholders – opstellen van actieplannen
 • Werken in een dynamische omgeving met veel verantwoordelijkheid
 • Mede ontwikkelen/verbeteren van de Supplier Quality Assurance manual
 • Input geven en mede uitvoering geven aan het SQE/QA beleid

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau met daarnaast ruime werkervaring in een soortgelijke functie in een technische productieomgeving
 • Goed kennisniveau m.b.t. tekening lezen, meettechnieken en productietechnieken. Kennis van mechatronica is een pré.
 • Ervaring met kwaliteitssystemen (ISO 9001-14001-45001) en kwaliteitsbeheersing tools (o.a.: 8D, FMEA)
 • Professionele gesprekspartner voor relaties op elk niveau wereldwijd
 • Oog voor kwaliteit en analytisch sterk
 • Je bent initiatiefrijk en hebt een hands-on mentaliteit
 • Goed thuis in MS Office, Excel in het bijzonder en kennis van ERP systemen.

Aanbod

 • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar altijd een 13e maand en reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dag, met de mogelijkheid om jaarlijks extra verlofdagen te kopen;
 • Goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling;
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidings- en coaching mogelijkheden;
 • Mooie internationale en dynamische organisatie.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant