Quality Manager

REGIO:
Noord-Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een innovatieve speler in hoogstaande technische producten. Een ambitieus en groeiend bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit, baanbrekende innovaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor de hoofdlocatie te Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Quality Manager.

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van kwaliteitsborgingsstrategieën en -beleid voor de organisatie. Verbeterpunten haal je uit onze datastromen, uit terugkoppeling van interne en externe klanten en medewerkers. Jij zorgt dat trends worden geïdentificeerd, kritieke kwaliteitsproblemen snel worden aangepakt en dat de kwaliteit structureel wordt verbeterd over de hele cyclus en binnen alle facetten van onze producten; vanaf het ontwerp totdat een gereedschap ontmanteld wordt.

Je onderbouwt, rapporteert en verantwoordt de ontwikkelingen op jouw afdeling aan het management van alle divisies en belanghebbenden. Daarnaast evolueren de wetten en regels met de tijd en zijn er certificeringen die onderhouden moeten worden of waar we misschien baat bij zouden kunnen hebben om die te bemachtigen.

Met je team en betreffende stakeholders zorg je ervoor dat de consistentie wordt gewaarborgd en fouten worden geminimaliseerd. Uiteraard is jouw succes mede afhankelijk van het draagvlak dat je weet de creëren. Dus goed, duidelijk en vooral regelmatig communiceren is essentieel om iedereen mee te nemen in de ontwikkeling. Work With Power dus!

Jij gaat aan de slag binnen het Quality Management team. Dit team bestaat uit een HSE Manager, een Supplier Quality Engineer en een Quality Assurance Coördinator. Je rapporteert aan de Managing Director Rescue.

Functie eisen

De kennis en ervaring van kwaliteitsmanagementsystemen, veiligheidskunde, kwaliteitszorg- en milieuzorgsystemen zorgen voor jouw grote kracht. Bovendien heb je affiniteit met meet- en productietechnieken en mechatronica. Je bent volledig op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en alle van toepassing zijnde normen en certificeringen. Met jouw communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden promoot jij het kwaliteits-, milieu-en veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie. Zo zorg jij dat iedereen effectief met elkaar samenwerkt om de bedrijfsdoelen te behalen.

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan leren we jouw krachten graag kennen:

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en hebt een certificering in kwaliteitsmanagement bij voorkeur Black Belt certificering
 • Je kunt bouwen op minimaal tien jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een (serieproductie/automotive) productieomgeving
 • Je hebt aantoonbare ervaring in kwaliteitsmanagementsystemen en het toepassen van normen en certificeringen

Aanbod

 • De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 13e maand: in december ontvang je een extra maand loon
 • Flexibele werktijden, hybride werken is geen probleem
 • Bonusregeling en een goede pensioenregeling
 • Laptop en telefoon
 • 27 vakantiedagen, 2 extra dagen voor de leidinggevende rol en 6,5 adv-dagen op jaarbasis
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant