Quality Manager

REGIO:
Noord-Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een innovatieve speler in hoogstaande technische producten. Een ambitieus en groeiend bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit, baanbrekende innovaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor de hoofdlocatie te Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Quality Manager.

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van kwaliteitsborgingsstrategieën en -beleid voor de organisatie. Verbeterpunten haal je uit onze datastromen, uit terugkoppeling van interne en externe klanten en medewerkers. Jij zorgt dat trends worden geïdentificeerd, kritieke kwaliteitsproblemen snel worden aangepakt en dat de kwaliteit structureel wordt verbeterd over de hele cyclus en binnen alle facetten van onze producten; vanaf het ontwerp totdat een gereedschap ontmanteld wordt.

Je onderbouwt, rapporteert en verantwoordt de ontwikkelingen op jouw afdeling aan het management van alle divisies en belanghebbenden. Daarnaast evolueren de wetten en regels met de tijd en zijn er certificeringen die onderhouden moeten worden of waar we misschien baat bij zouden kunnen hebben om die te bemachtigen.

Met je team en betreffende stakeholders zorg je ervoor dat de consistentie wordt gewaarborgd en fouten worden geminimaliseerd. Uiteraard is jouw succes mede afhankelijk van het draagvlak dat je weet de creëren. Dus goed, duidelijk en vooral regelmatig communiceren is essentieel om iedereen mee te nemen in de ontwikkeling. Work With Power dus!

Jij gaat aan de slag binnen het Quality Management team. Dit team bestaat uit een HSE Manager, een Supplier Quality Engineer en een Quality Assurance Coördinator. Je rapporteert aan de Managing Director Rescue.

Functie eisen

De kennis en ervaring van kwaliteitsmanagementsystemen, veiligheidskunde, kwaliteitszorg- en milieuzorgsystemen zorgen voor jouw grote kracht. Bovendien heb je affiniteit met meet- en productietechnieken en mechatronica. Je bent volledig op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en alle van toepassing zijnde normen en certificeringen. Met jouw communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden promoot jij het kwaliteits-, milieu-en veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie. Zo zorg jij dat iedereen effectief met elkaar samenwerkt om de bedrijfsdoelen te behalen.

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan leren we jouw krachten graag kennen:

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en hebt een certificering in kwaliteitsmanagement bij voorkeur Black Belt certificering
 • Je kunt bouwen op minimaal tien jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een (serieproductie/automotive) productieomgeving
 • Je hebt aantoonbare ervaring in kwaliteitsmanagementsystemen en het toepassen van normen en certificeringen

Aanbod

 • De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 13e maand: in december ontvang je een extra maand loon
 • Flexibele werktijden, hybride werken is geen probleem
 • Bonusregeling en een goede pensioenregeling
 • Laptop en telefoon
 • 27 vakantiedagen, 2 extra dagen voor de leidinggevende rol en 6,5 adv-dagen op jaarbasis
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant