Quality Assurance Coordinator

Home/Kwaliteit, Noord-Brabant, Productie, Senior/Quality Assurance Coordinator

REGIO:
Noord-Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je dit doen bij een groot internationaal bedrijf? Ben jij een echte regelaar en probleemoplosser die de interne en externe klanten een glimlach op hun gezicht tovert? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is wereldmarkleider op het gebied van Hydraulische gereedschappen. Een ambitieus en groeiend bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit, baanbrekende innovaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor de hoofdlocatie te Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste Quality Assurance Coordinator.

Functieomschrijving

Je bent de centrale spil in het web van afwijkingen, klantklachten en vooral het oplossen daarvan. Je startpunt is je gezond verstand en de data die je registreert en analyseert. Je weet trends van incidenten te onderscheiden en kent het verschil tussen urgent en belangrijk. Het doel van je werk is het borgen van product- en proceskwaliteit. Middels jouw regelcapaciteiten verbeteren ze continu door het nemen van correctieve en preventieve maatregelen. Je bent iedereen qua communicatie altijd 1 stapje voor en zorgt door je enthousiasme binnen de teams voor een positieve houding rondom het verminderen en voorkomen van klantklachten en afwijkingen.

Je rapporteert op afwijkingen en klantklachten van de parts en tools die zij maken. De klachten bespreek je wekelijks met de operationele teams, je komt met verbetervoorstellen en je brengt prioriteit aan in de acties die de teams moeten volgen. Met jouw informatie communiceert Service met externe klanten, je zorgt er dan ook voor dat alles duidelijk en compleet wordt overgedragen. Afwijkingen bespreek je met manufacturing, assembly, inkoop, logistiek, R&D en leveranciers. Je zorgt ervoor dat zij de acties opvolgen en de juiste maatregelen nemen.

Tijdens de new product development fase zorg je met de productie-engineers en manufacturing/assembly teams voor een heldere proces failure mode and effect analysis welke inzicht geeft in de risico’s van het design en de productiemethoden. Je volgt, samen met je collega’s, het actieplan op en rapporteert over de voortgang in de NPD projectteams en aan de Gate Keepers.

Naast productkwaliteit zorg je voor assurance van proceskwaliteit, dit in nauwe samenwerking met de QHSE manager. Hand in hand werk je aan de interne en externe audits en regel je die dingen die nodig zijn om het morgen een stap beter te doen. Denk hierbij aan het maken van risicoanalyses en werkinstructies.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau en je bent bekend met productontwikkeling, productie- montagetechnieken, meettechnieken en methode van kwaliteitsregistraties
 • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving
 • Je beschikt over kennis van relevante methodieken, normen, wet en regelgeving (ISO 9001, FMEA, 8D)
 • Bekend met ERP pakketten en MS Office met name met Excel
 • Uitstekende kennis van Nederlands en Engels
 • Uitstekende rapportage en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, je ontvangt een 13e maand en reiskostenvergoeding. Je krijgt 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dag, ook heb je de mogelijkheid om jaarlijks extra verlofdagen te kopen Er is een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling Tevens zijn er diverse opleidingsmogelijkheden en volop kansen om je talenten te benutten.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  QHSE Coördinator

  Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant