QHSE Officer

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Logistiek

NIVEAU:
Senior

Ben jij een ervaren en enthousiaste QHSE professional met de focus op het continue verbeteren van de kwaliteit en processen? Word jij de drijvende kracht als het gaat om het (voedsel)veiligheids- en kwaliteitsbeleid? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is Axell Logistics en maken onderdeel uit van de Axell Group met vestigingen in Nederland en Polen en is actief in de logistiek. Axell Logistics in Nederland opereert vanuit de locaties Diessen en Etten-Leur. De medewerkers zijn dagelijks betrokken bij het bieden van een totaalpakket aan logistieke oplossingen. Opslag, overslag, Value Added Logistics en nationaal- en internationaal transport zijn de hoofdactiviteiten van Axell Logistics.

Organisatiecultuur:

“Wij gaan respectvol met elkaar om en investeren in ontwikkeling van onze medewerkers. Vanuit onze ondernemende visie denken wij vooruit, staan wij open voor verandering en denken we in oplossingen. Door open en eerlijk met elkaar te communiceren laten we aan anderen zien wie we zijn en maken we onze verwachtingen duidelijk. Deze organisatiewaarden vormen de normen en waarden van al onze medewerkers binnen de Axell Group. De kernwaarden van de Axell Group zijn: Menselijk-Ondernemend-Transparant-Daadkrachtig-Oplossend.”

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van het beleid op het gebied van kwaliteit, Arbo, veiligheid en milieu. De focus ligt voornamelijk op kwaliteit en (voedsel)veiligheid.

Als QHSE Officer houd je je bezig met het opzetten en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem en het implementeren van veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je werkt hierbij nauw samen met verschillende afdelingen om de doelstellingen op deze gebieden te behalen. Je zorgt voor een transparante communicatie over de voortgang en resultaten.

Je streeft naar een continue verbetering van onze processen en procedures. Hiervoor optimaliseer en stel je werkinstructies en procedures op. Je bent in staat om deze duidelijk te communiceren naar de verschillende niveaus binnen de organisatie.

In deze rol werk je zelfstandig. Je bent onderdeel van het Operationeel Management Team en rapporteert direct aan de Managing Director Nederland. Voor de uitvoering van deze functie is het noodzakelijk dat je op beide locaties van Axell in Nederland (Diessen en Etten-Leur) werkzaam bent. Dit maakt dat je goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de organisatie.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur een (technisch georiënteerde) kwaliteitsmanagement opleiding. Daarnaast beschik je over kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Je hebt ervaring met het organiseren en begeleiden van interne-en externe audits.
 • Je hebt affiniteit met een logistieke werkomgeving.
 • Je bent digitaal goed onderlegd (MS Office) en hebt ervaring met kwaliteitssystemen en bij voorkeur ook certificeringen zoals ISO 9001 en IFS Logistics.
 • Kennis van Lean is zeker een pre.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als schrift in de Nederlandse en Engelse taal.
 • In deze rol is het nodig om in het bezit te zijn van het rijbewijs B.

Aanbod

 • Een zelfstandige en veelzijdige functie met korte lijnen.
 • Al 90 jaar staat dit Brabantse familiebedrijf centraal voor een prettige informele werkomgeving waar iedere werknemer telt.
 • Daarnaast hebben zij aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en bieden ze doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  QHSE Coördinator

  Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant