QA Manager

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Ben jij expert op het gebied van QA en heb jij ervaring in een technische omgeving? Wil jij helpen kwaliteit naar een hoger plan te trekken dan is dit de baan voor jou. Lees onderstaande vacature aandachtig door en solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een onderdeel van een overkoepelende Group en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van grote kunststofproducten. De kracht zit in een modern en jong machinepark van spuitgietmachines, gecombineerd met een innovatieve en enthousiaste groep medewerkers in de vestigingen in Ede en Leeuwarden. Voor deze interessante opdrachtgever zijn wij op zoek naar een QA Manager waarbij het zwaartepunt bij kwaliteit ligt.

Functieomschrijving

Je bent binnen deze organisatie een spin in het web! Als verantwoordelijke voor het ontwikkelen en (laten) uitvoeren van het kwaliteitsbeleid breng je 80% van je tijd door binnen de productielocaties in Ede en Leeuwarden. Daarnaast bezoek je af en toe leveranciers om de kwaliteit van de toestroom van grondstoffen te waarborgen en ben je samen met Commercie en R&D betrokken bij besprekingen met klanten die op bezoek komen.

Ondanks dat je veel in beweging bent en in contact staat met collega’s, breng je tegelijkertijd ook rust door het brengen van structuur, door jouw betrokkenheid (samen doen) en door het geven en uitstralen van vertrouwen. Naast beleidsontwikkeling en -uitvoer, ben je continu bezig met de doorontwikkeling van kwaliteit binnen de organisatie. Je maakt hiervoor maximaal gebruik van de mogelijkheden die IT en het ERP-systeem (MS Dynamics) bieden. Zo help je de organisatie om de gezonde groei te blijven maken.

Je doorgrondt processen, beschrijft en verbetert procedures en begeleidt audits (ISO, klantaudits en interne audits).  Op jouw vakgebied ben je bovendien een verantwoordelijke sparringpartner van de directie. Je adviseert hen en jouw collega’s gevraagd én ongevraagd. Je geeft leiding aan 2 QC-medewerkers.

In deze rol rapporteer je aan de Managing Director en neem je actief deel aan (werk)overleggen. Het betreft een fulltime functie met Ede als standplaats.

Functie eisen

Betrokkenheid is wat jou typeert. Van nature leg je gemakkelijk contact met collega’s op alle niveaus (van operator tot directeur en de directie bij de klant). Je weet wat er speelt en kunt zo snel inspelen op kansen en risico’s. Door je sociale aard sta je graag tussen de mensen en zo kun je hen meenemen op jouw pad. Bovendien ben je analytisch sterk, heb je een natuurlijke interesse om voeling te houden met de dagelijkse productie en de nieuwsgierigheid om processen en procesbeheersing te willen doorgronden. Je blijft daardoor de vragen stellen die gesteld moeten worden om in control te zijn.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding. Daarnaast aantoonbare werkervaring met het opzetten en uitvoeren van kwaliteitsbeleid. Ervaring binnen een productieomgeving is een must. Ervaring binnen de kunststofproductie is een pré.

Door jouw ervaring ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Je bent communicatief vaardig, doortastend en komt snel to-the-point. Stijlflexibel bovendien waardoor je op alle niveaus kunt meebewegen. Je laat zo jouw klantgerichtheid zien aan jouw ‘interne klanten’ en aan de externe klanten. Luisteren, doorvragen, vertalen, verbeteren en vastleggen.

Jouw aandacht voor details en grote mate van kwaliteitsgerichtheid leiden ertoe dat je wilt doorgronden en beheersen wat er gebeurt. De waarheid is echter niet altijd zwart/wit voor jou; toleranties komen binnen de kunststofproductie soms nauw en soms minder. Je houdt zicht op de voortgang van zaken en communiceert duidelijk over wederzijdse verwachtingen.

Verantwoordelijkheid leg je neer waar die hoort; binnen het bedrijf en binnen jouw team. Je geeft leiding aan 2 QC-medewerkers. Je begeleidt hen en helpt hen verder in hun ontwikkeling.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Aanbod

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie met opleidingsmogelijkheden
 • Gevarieerde en uitdagende werkomgeving

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant