QA Manager

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Ben jij expert op het gebied van QA en heb jij ervaring in een technische omgeving? Wil jij helpen kwaliteit naar een hoger plan te trekken dan is dit de baan voor jou. Lees onderstaande vacature aandachtig door en solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een onderdeel van een overkoepelende Group en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van grote kunststofproducten. De kracht zit in een modern en jong machinepark van spuitgietmachines, gecombineerd met een innovatieve en enthousiaste groep medewerkers in de vestigingen in Ede en Leeuwarden. Voor deze interessante opdrachtgever zijn wij op zoek naar een QA Manager waarbij het zwaartepunt bij kwaliteit ligt.

Functieomschrijving

Je bent binnen deze organisatie een spin in het web! Als verantwoordelijke voor het ontwikkelen en (laten) uitvoeren van het kwaliteitsbeleid breng je 80% van je tijd door binnen de productielocaties in Ede en Leeuwarden. Daarnaast bezoek je af en toe leveranciers om de kwaliteit van de toestroom van grondstoffen te waarborgen en ben je samen met Commercie en R&D betrokken bij besprekingen met klanten die op bezoek komen.

Ondanks dat je veel in beweging bent en in contact staat met collega’s, breng je tegelijkertijd ook rust door het brengen van structuur, door jouw betrokkenheid (samen doen) en door het geven en uitstralen van vertrouwen. Naast beleidsontwikkeling en -uitvoer, ben je continu bezig met de doorontwikkeling van kwaliteit binnen de organisatie. Je maakt hiervoor maximaal gebruik van de mogelijkheden die IT en het ERP-systeem (MS Dynamics) bieden. Zo help je de organisatie om de gezonde groei te blijven maken.

Je doorgrondt processen, beschrijft en verbetert procedures en begeleidt audits (ISO, klantaudits en interne audits).  Op jouw vakgebied ben je bovendien een verantwoordelijke sparringpartner van de directie. Je adviseert hen en jouw collega’s gevraagd én ongevraagd. Je geeft leiding aan 2 QC-medewerkers.

In deze rol rapporteer je aan de Managing Director en neem je actief deel aan (werk)overleggen. Het betreft een fulltime functie met Ede als standplaats.

Functie eisen

Betrokkenheid is wat jou typeert. Van nature leg je gemakkelijk contact met collega’s op alle niveaus (van operator tot directeur en de directie bij de klant). Je weet wat er speelt en kunt zo snel inspelen op kansen en risico’s. Door je sociale aard sta je graag tussen de mensen en zo kun je hen meenemen op jouw pad. Bovendien ben je analytisch sterk, heb je een natuurlijke interesse om voeling te houden met de dagelijkse productie en de nieuwsgierigheid om processen en procesbeheersing te willen doorgronden. Je blijft daardoor de vragen stellen die gesteld moeten worden om in control te zijn.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding. Daarnaast aantoonbare werkervaring met het opzetten en uitvoeren van kwaliteitsbeleid. Ervaring binnen een productieomgeving is een must. Ervaring binnen de kunststofproductie is een pré.

Door jouw ervaring ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Je bent communicatief vaardig, doortastend en komt snel to-the-point. Stijlflexibel bovendien waardoor je op alle niveaus kunt meebewegen. Je laat zo jouw klantgerichtheid zien aan jouw ‘interne klanten’ en aan de externe klanten. Luisteren, doorvragen, vertalen, verbeteren en vastleggen.

Jouw aandacht voor details en grote mate van kwaliteitsgerichtheid leiden ertoe dat je wilt doorgronden en beheersen wat er gebeurt. De waarheid is echter niet altijd zwart/wit voor jou; toleranties komen binnen de kunststofproductie soms nauw en soms minder. Je houdt zicht op de voortgang van zaken en communiceert duidelijk over wederzijdse verwachtingen.

Verantwoordelijkheid leg je neer waar die hoort; binnen het bedrijf en binnen jouw team. Je geeft leiding aan 2 QC-medewerkers. Je begeleidt hen en helpt hen verder in hun ontwikkeling.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Aanbod

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie met opleidingsmogelijkheden
 • Gevarieerde en uitdagende werkomgeving

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant