Coördinator HSEQ

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Nutsvoorzieningen

NIVEAU:
Medior

Wil jij bij een zeer dynamisch en duurzaam bedrijf deel uitmaken van de energietransitie? Heb jij je al een aantal jaar bewezen als Veiligheidskundige en ben jij gebrand om op uitdagende projecten het HSEQ-beleid tot in de puntjes uit te voeren? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale organisatie in de toelevering en installatie van windturbines. Als onderdeel van de energietransitie vormen zij samen met hun partners een belangrijke schakel in het geheel. Met hun projectteams plaatsen zij de turbines in Nederland en ver daarbuiten. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven coördinator HSEQ .

Functieomschrijving

Als coördinator HSEQ ben je het directe aanspreekpunt voor de HSEQ onshore divisie en houd je bezig met installatie projecten wereldwijd, veelal binnen de Benelux en zo nu en dan wat verder Europa in.

Je houdt je bezig met:

 • Ontwikkelen, verbeteren en uitvoeren van HSEQ-beleid t.b.v. van de veiligheid-cultuur voor werknemers wereldwijd,
 • Het opstellen en bijstellen van HSEQ-doelen;
 • On-site veiligheidsinspecties, training en toezicht en deelnemen aan audits;
 • Voorbereiding en ontwikkeling van de HSEQ-plannen en Risk Assessments voor projecten (RAMS, HSEQ-plan, Target Setting);
 • Onderzoek en follow-up van incidenten, corrigerende en preventieve maatregelen;
 • Zorgdragen voor de opvolging van alle rapportages en onderhoud van de database/correcte data omtrent incidents, Snag, NCR, Milieurapportages;
 • Communiceren en uitvoeren van het HSEQ-beleid en procedures en het uitrollen van HSEQ-campagnes;
 • Verstrekking van HSEQ-ondersteuning, advies en begeleiding voor de business unit in NL en samenwerking met de BU’s wereldwijd.

Functie eisen

Wat heb jij in je mars?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal een MVK of HVK-diploma. Certificaten als NEBOSCH, IOSH, GWO BST, GWO BTT zijn een pré;
 • Een aantal jaar ervaring in de (wind)energiebranche is een grote pré
 • Deze functie kent regelmatig reizen naar werklocaties binnen Europa
 • Actuele en gedegen kennis van ISO-based managementsystemen
 • Communicatief sterk, analytisch en in staat mensen mee te nemen in jouw visie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

 • Een marktconform salaris naar opleiding en ervaring
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie in een internationale omgeving
 • Een zelfstandige rol bij een werkgever waar geen dag hetzelfde is.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant