Quality Specialist (28-32 uur)

Home/Friesland, Kwaliteit, Medior, Productie/Quality Specialist (28-32 uur)

REGIO:
Friesland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Ben jij een gedreven veiligheidskundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb jij al een aantal jaren ervaring als Veiligheidskundige? Kom het team versterken bij het borgen en verbeteren van veiligheidsbewustzijn en veiligheidsgedrag.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een van de grootste in zijn soort. Een mooie internationale organisatie met de grootste productielocatie wereldwijd gevestigd te Joure. De producten worden geproduceerd en verpakt middels een geavanceerd proces met de hoogste kwaliteitseisen. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Quality Specialist.

Functieomschrijving

Vanuit jouw expertise ondersteun je dagelijks productie met als doel een productie-output welke voldoet aan de kwaliteitsnormen. Bij incidenten of afwijkingen onderzoek en analyseer je om de bron-oorzaak te achterhalen. Je komt met preventieve maatregelen om herhaling te voorkomen. Ook bij de invoering van verbeteracties speel je een actieve rol. Trek je graag dagelijks je veiligheidsschoenen aan omdat je van de hectiek van productie houdt, dan past deze rol wellicht goed bij jou!

Inhoud functie:

 • Vanuit jouw expertise lever je dagelijks ondersteuning aan productie;
 • Je verwerkt interne en externe klachten, analyseert deze en je stelt verbeteringen voor en implementeert deze;
 • Je evalueert kritisch procedures, voorschriften en methodes m.b.t. kwaliteitsaspecten en geeft advies wanneer deze volgens jou aangepast moeten worden;
 • Je draagt actief bij aan het kwaliteitsbewustzijn van de medewerkers;
 • Je vertaalt wijzingen in procedures of voorschriften op een pragmatische manier en implementeren deze door o.a. training van medewerkers;
 • Je organiseert en documenteert kalibraties van de weegapparatuur;
 • Je controleert artwork.

Functie eisen

Wat heb jij ons te bieden?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring opgedaan in een productieomgeving, ervaring op een kwaliteitsafdeling is een pré;
 • Je hebt een servicegerichte instelling en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels op alle niveaus;
 • Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
 • Projectmatig werken
 • Sterk analytisch
 • Pragmatische instelling en je houdt van de dynamiek van productie

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een zeer collegiale, gedreven en dynamische werkomgeving waarin we continu streven naar verbetering;
 • Een marktconform salaris o.b.v 36 uur per week;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vaste jaarlijkse uitkering van € 700,- en uiteraard ook 8% vakantietoeslag. (o.b.v een fulltime dienstverband)
 • Het betreft een vaste baan, waarbij we altijd starten met een arbeidscontract voor bepaalde tijd van 1 jaar
 • Tegemoetkoming zorgkosten
 • Reiskostenvergoeding
 • Regeling product verstrekking
 • Een gevarieerde baan (28-32 uur per week) in een leuk team;

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant