HSE Coördinator

Home/EHS, Flevoland, Medior, Productie/HSE Coördinator

REGIO:
Flevoland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever Aalberts hydronic flow control is één van de 4 business segmenten van Aalberts. Zij zijn dé one-stop-specialist op het gebied van hydronic flow control en afgiftesystemen voor verwarmings- en koelsystemen en drinkwaterinstallaties. De businessunit levert haar producten van bron tot afgiftepunt.

Aalberts hydronic flow control bestaat uit twee sterke merken: Comap en Flamco. Samen genereren ze circa €600 miljoen omzet met 1.700 medewerkers en locaties in 18 verschillende landen. Comap en Flamco ontwikkelen, produceren en verkopen kwaliteitscomponenten voor HVAC-toepassingen (Heating, Ventilation en Airconditioning) voor de grootschalige woningbouw, utiliteitsbouw en industriële markten. Samen met haar klanten ontwikkelen ze energie-efficiënte hydronic flow control toepassingen en zijn ze betrokken bij elke stap van de levenscyclus van een gebouw.

Deze grote en dynamische businessunit is onderdeel van Aalberts N.V. een beursgenoteerde organisatie met 4 disciplines, Integrated Piping Systems, Surface Technologies, Hydronic Flow Control en Advanced Mechatronics. De organisatie is uitgegroeid tot meer dan 14.500 medewerkers met activiteiten in meer dan 50 landen.

Functieomschrijving

Als toevoeging op ons QHSE-team zijn wij op zoek naar een HSE Coördinator die verantwoordelijk wordt om het Veiligheidsbeleid op hoofdlijnen te gaan opzetten voor alle locaties van Aalberts Hydronic Flow Control. In Nederland gaat het om de hoofd locatie te Almere en de locatie in Wijhe daarnaast zijn er meerdere locaties in Duitsland, Frankrijk en Polen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle zaken omtrent gezondheid, veiligheid en milieu en het liefst weet je het ook nog zo te brengen dat je alle collega’s met je meekrijgt. Benieuwd wat je allemaal nog meer mag gaan doen? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

De veiligheid en gezondheid van medewerkers is in elk bedrijf belangrijk, maar binnen een productie omgeving waar gewerkt wordt met veel verschillende machines en robots en er veel transport van goederen is, moet dit natuurlijk tiptop in orde zijn. Uiteraard heb je binnen deze functie te maken met wetten, regels en administratief werk, maar de focus ligt ook op het meekrijgen van alle betrokken collega’s. Het onderwerp veiligheid moet bij iedereen onder de aandacht blijven en uitgedragen worden. Aan jou de taak om dit op een leuke manier onder de aandacht te brengen met behulp van ons motto “Risico vrij begint bij mij”.

Jij zorgt dat het geluidsplan, het bedrijfsnoodplan en de milieuvergunningen onder de aandacht blijft van het management en treedt op als coördinator van de BHV. Verder communiceer je met alle lagen binnen de organisatie, dus van productiemedewerker tot directeur, want veiligheid hoort bij iedereen bovenaan zijn of haar prioriteitenlijst staan. Het maken van toolboxen voor verschillende soorten incidenten zie jij als een leuke uitdaging waar je je tanden in kan zetten. Vindt je het leuk om af en toe je collega`s op de andere vestigingen te ontmoeten? Je zal meerdere keren per jaar een locatie in het buitenland bezoeken.

Functie eisen

Wie ben jij?

In de zomer van 2021 is de fabriek en het hoofdkantoor overgegaan naar een prachtig nieuw pand in Almere. Met de verhuizing van de productielijnen nog vers in ons geheugen en de wetenschap dat we deze de komende jaren verder gaan uitbreiden zijn er nog voldoende ontwikkelmogelijkheden binnen gezondheid, veiligheid en milieu. De kandidaat die wij zoeken ziet dit als een leuke uitdaging waarin hij of zij veel kan betekenen en bereiken. Verder;

 • Heb je een MVK of IVK opleiding gedaan;
 • Heb je 5 jaar ervaring als HSE Coördinator binnen een productie omgeving;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Je komt terecht in een team van zes collega’s die elkaar geregeld opzoeken om te overleggen en elkaar een helpende hand reiken waar nodig. Jouw manager, Fred Brands, geeft je de vrijheid en het vertrouwen om jouw verantwoordelijkheid te pakken. Dit betekent dus ook dat wij op zoek zijn naar een zelf startende collega die het werk ziet liggen en dit ook oppakt. Dus, ben jij op zoek naar een zelfstandige functie in een gezellig en hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een gedreven werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een financieel gezond bedrijf dat onderdeel is van Aalberts N.V. en dat maakt dat wij gericht kunnen investeren in ontwikkelingen en innovaties. We bieden je bij aanvang een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • Winstuitkering
 • 27 vakantiedagen
 • 13 collectieve adv-dagen
 • Lease auto (in overleg) of een goede reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 •  

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant