Over QHSE United

Het binnenhalen van de juiste mensen in uw organisatie is van essentieel belang. Als u iemand vindt die perfect in uw bedrijf past kunt u op zowel korte als lange termijn concurrentievoordeel behalen. Het vinden van de juiste personeelsleden is zeer tijdsintensief en daarmee een vak apart. Door de constant toenemende vraag naar efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid worden er steeds meer eisen gesteld aan de werkplek. Hierdoor zien wij een sterke groei in de vraag naar professionals op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.
Onze organisatie QHSE United is ontstaan door een combinatie van deze twee factoren, de juiste professional voor uw organisatie en de toenemende behoefte vanuit het vakgebied.

Wij richten ons op alle professionals in de QHSE van KAM medewerker tot Kwaliteitmanager en toezichthouder tot Hoger Veiligheidskundige. Dit doen wij met veel passie, plezier en enthousiasme. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare en nemen geen genoegen met half werk. Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent? Voor ons zijn jullie allemaal even belangrijk. Wij streven om deze reden dan ook altijd naar een samenwerking waar beide partijen als winnaar uit de bus komen. Dit is voor ons de basis om een mooie en langdurige samenwerking op te bouwen.
Wij staan altijd voor u klaar dat betekent dat wij altijd bereikbaar zijn voor vragen binnen maar ook buiten kantoortijden!