EHS Manager

REGIO:
Zuid Holland
BRANCHE:
Installatietechniek

NIVEAU:
Senior

Ben jij thuis in een technische omgeving en staat veiligheid bij jou op nummer één? Heb jij ruime ervaring in het managen van EHS beleid en de vertaling naar de werkvloer? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler met meer dan een eeuw ervaring op het gebied van mobiliteitsoplossingen. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Randstad en overziet nog 3 andere locaties in Nederland. Voor deze prachtige partij zijn wij op zoek naar een EHS Manager.

Functieomschrijving

Hier is een goede beheersing van gezondheid en veiligheid prioriteit nummer één. Met veiligheid als de nummer één bedrijfswaarde binnen de organisatie, ga jij aan de slag. In deze leuke rol ben jij verantwoordelijk voor ons gezondheid en veiligheid beleid. Je zorgt dat dit beleid continue verbeterd en geïmplementeerd wordt in de organisatie. Hierbij drijf jij geen sanctiecultuur, maar is jouw focus verbetering en ontwikkeling. Daarnaast zorg jij voor een open communicatie cultuur, waar iedereen bij jou terecht kan met vragen of zorgen over gezondheid en veiligheid. Samen met jouw team zorg jij dat iedereen, iedere dag, weer veilig thuiskomt naar een fijne dag werk!

 • Leiding geven aan safety officer (1FTE);
 • Zorgdragen voor een ergonomische kantoorinrichting;
 • Het lokaal implementeren van de veiligheidsfundamenten vanuit de groep;
 • Advies geven op gebied van gezondheid en veiligheid in alle lagen van de organisatie;
 • Het behalen van de de gestelde KPIs door de organisatie te trainen en het bewustzijn rondom gezondheid en veiligheid te verhogen;
 • Creëren van een open cultuur waar communicatie met betrekking tot gezondheid en veiligheid op een veilige en prettige manier plaats kan vinden. Medewerkers kunnen met zorgen of vragen bij jou terecht;
 • Geven van veiligheidstrainingen aan nieuwe en bestaande medewerkers.

Functie eisen

 • Een HBO of WO diploma (in de richting van MOSHE of HVK is een pré)

 • Minimaal 8 jaar ervaring in het veld van gezondheid en veiligheid;

 • Kennis van Quality is een pré;

 • Technische achtergrond of affiniteit met techniek is een pré;

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

 • Je brengt een positieve sfeer in de organisatie terwijl je jouw beleid weet te implementeren;

 • Je hebt hart voor het bedrijf en hebt plezier in jouw werk als EHS Manager.

Aanbod

 • Goed salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, incl. 13de maand;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Lease auto;
 • Een uitdagende functie met opleidingsmogelijkheden
 • Gevarieerde en uitdagende werkomgeving

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant