Veiligheidskundige

Home/EHS, Medior, Olie & Gas, Overijssel, Productie/Veiligheidskundige

REGIO:
Overijssel

BRANCHE
Productie/olie & gas

NIVEAU:
Medior

Ben jij een enthousiaste Veiligheidskundige en kom jij graag te werken binnen een betrokken en hecht familiebedrijf? Wil jij graag meebouwen aan het Veiligheidsbewustzijn binnen een organisatie? Dan is de positie van Veiligheidskundige bij dit interessante bedrijf wel wat voor jou.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een bekende producent en leverancier van smeermiddelen, technische vloeistoffen en reinigings- en onderhoudsproducten. Met 2 locaties in het Oosten van het land en met ongeveer 250 enthousiaste medewerkers leveren zij dagelijks een kwalitatief hoogwaardig product. Voor de hoofd locatie te Nijverdal zijn wij op zoek naar een enthousiaste Veiligheidskundige.

Functieomschrijving

Binnen de functie van Veiligheidskundige houd jij je bezig met het waarborgen en naleving van de wetgeving en veiligheidsvoorschriften, terwijl je tegelijkertijd HSE-activiteiten coördineert voor projecten in zowel Nijverdal als Almelo. Als je klaar bent om een belangrijke rol te spelen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu, dan is de functie van Veiligheidskundige bij deze organisatie iets voor jou!

Het QHSE-team is actief in diverse zorgsystemen, waaronder ISO 9001, ISO 14001, ISO 21469, HALAL, MVO en BRZO-monitoring. Je zult ook het management ondersteunen bij de uitvoering van de RI&E en verschillende vergunningstrajecten die betrekking hebben op de toekomstplannen.. Daarnaast neem je het voortouw in verbetertrajecten.

De rol van Veiligheidskundige omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Denk aan gedragsprogramma’s, het ontwikkelen en geven van trainingen, het beoordelen van zowel kleine als grote wijzigingen, contractbeheer, machineveiligheid, ATEX-naleving, data-analyse, visueel management en het ontwikkelen van de BHV-organisatie, om er maar een paar te noemen. Bovendien maak je deel uit van het veiligheidsoverleg met de directie. Is dit jouw ideale uitdaging?

 • Ontwikkeling, implementatie en handhaving van ons kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO-normen;
 • Coördinatie van interne en externe audits om naleving van kwaliteitsnormen te waarborgen;
 • Identificeren van mogelijkheden voor procesverbetering om efficiëntie en kwaliteit te verhogen;
 • Samenwerken met teams uit diverse disciplines om verbeteringsinitiatieven te implementeren;
 • Beheer van de kwaliteitsrelatie met leveranciers en partners, inclusief audits en evaluaties;
 • Afhandelen van klachten van klanten en zorgen voor passende oplossingen.

Functie eisen

 • HBO werk & denkniveau aangevuld met een opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK)
 • Minimaal een jaar werkervaring bij een bedrijf binnen de maakindustrie.
 • Actuele kennis van milieu/milieuwetgeving en veiligheidswetgeving.
 • Zelfstandigheid om inspecties en audits uit te voeren en begeleiden
 • Sterke communicatieve vaardigheid
 • Goede vaardigheden met managementsystemen.

Aanbod

 • Een competitief salaris op basis van 38,75 uur/week, afhankelijk van ervaring
 • Flexibele werktijden
 • Een veelzijdige functie met eigen verantwoordelijkheden
 • 24 vakantiedagen, 2 vakantiedagen extra (ziekteverzuimreductie) en 26 ATV uren (bij een fulltime dienstverband)
 • Regelmatig leuke bedrijfsfeesten- en activiteiten;
 • Fietsplan;
 • Korting op bedrijfsfitness;
 • Korting op personeelsaankopen;
 • Goede pensioenopbouw;
 • Collectieve ANW- en WGA hiaat verzekering;
 • Een plezierige werksfeer, waar directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant