Veiligheidskundige

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Industrie

NIVEAU:
Medior

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière of gewoon op zoek naar een mooie en gewichtige rol als Veiligheidskundige binnen een hele dynamische organisatie? Heb jij al een aantal jaar ervaring met het opzetten en vertalen van Veiligheidsbeleid? Lees dan onderstaande vacature!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een Groep die bestaat uit een keten van bedrijven die bouwgrondstoffen en -producten levert. De bedrijfsactiviteiten richten zich op gebiedsontwikkeling, het op duurzame wijze winnen en verhandelen van bouwgrondstoffen en het produceren van beton- en EPS producten. Voor de locatie Gouda zijn wij op zoek naar een gedreven Veiligheidskundige. Naast Gouda bezoek je regelmatig alle vestigen binnen Nederland.

Functieomschrijving

Je speelt een belangrijke rol bij het uitrollen van het veiligheidsprogramma. Je denkt bijvoorbeeld mee over een nieuwe veiligheidsapp en geeft vervolg aan de lopende veiligheidscampagne. Als veiligheidsadviseur help je niet alleen de veiligheid te garanderen van onze medewerkers maar je bent (mede)verantwoordelijk voor de veiligheid binnen onze beton- en productielocaties en sparring partner voor de business. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over veiligheid. Daar waar nodig scherp je de veiligheidsprocedures aan. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen als er vragen of taken zijn bij de diverse locaties. Je verhoogt het veiligheidsbewustzijn en spreekt mensen erop aan. Verder word je betrokken bij de bedrijfsmatige veiligheidsaspecten, zoals meedenken met beleid en analyses.

 • Faciliteren en ondersteunen van de veiligheidscampagne
 • Ervoor zorgen dat veiligheid wordt geïntegreerd. Dit doe je door hulpmiddelen te bieden en te faciliteren maar ook het opstellen van RI&E’s, V&G plannen voor de locaties.
 • Ondersteunen bij het inventariseren van bijzondere risico’s, deze vast te (laten) leggen en samen met de desbetreffende productielocaties maatregelen te bepalen en te implementeren.
 • Veiligheidsbewustzijn verder verbeteren.
 • Ondersteunen van bedrijven bij ongevalsonderzoeken, -rapportages en onderzoek en implementatie van verbeteroplossingen

Functie eisen

 • Om dit te kunnen doen beschik je over het volgende:
 • een afgeronde HBO opleiding op het vlak van Integrale Veiligheidskunde;
 • diploma ADR-veiligheidsadviseur is een pré;
 • kennis van de risico’s in een productieomgeving;
 • Een pragmatische instelling bij adviezen voor verbetermogelijkheden

Aanbod

 • Goed salaris
 • 25 vakantie dagen
 • (min) 8 roostervrije dagen
 • Leaseauto
 • Telefoon en laptop
 • Thuiswerk faciliteiten
 • Goede pensioenregeling
 • Fietsplan

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant