Veiligheidskundige

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Industrie

NIVEAU:
Medior

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière of gewoon op zoek naar een mooie en gewichtige rol als Veiligheidskundige binnen een hele dynamische organisatie? Heb jij al een aantal jaar ervaring met het opzetten en vertalen van Veiligheidsbeleid? Lees dan onderstaande vacature!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een Groep die bestaat uit een keten van bedrijven die bouwgrondstoffen en -producten levert. De bedrijfsactiviteiten richten zich op gebiedsontwikkeling, het op duurzame wijze winnen en verhandelen van bouwgrondstoffen en het produceren van beton- en EPS producten. Voor de locatie Gouda zijn wij op zoek naar een gedreven Veiligheidskundige. Naast Gouda bezoek je regelmatig alle vestigen binnen Nederland.

Functieomschrijving

Je speelt een belangrijke rol bij het uitrollen van het veiligheidsprogramma. Je denkt bijvoorbeeld mee over een nieuwe veiligheidsapp en geeft vervolg aan de lopende veiligheidscampagne. Als veiligheidsadviseur help je niet alleen de veiligheid te garanderen van onze medewerkers maar je bent (mede)verantwoordelijk voor de veiligheid binnen onze beton- en productielocaties en sparring partner voor de business. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over veiligheid. Daar waar nodig scherp je de veiligheidsprocedures aan. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen als er vragen of taken zijn bij de diverse locaties. Je verhoogt het veiligheidsbewustzijn en spreekt mensen erop aan. Verder word je betrokken bij de bedrijfsmatige veiligheidsaspecten, zoals meedenken met beleid en analyses.

 • Faciliteren en ondersteunen van de veiligheidscampagne
 • Ervoor zorgen dat veiligheid wordt geïntegreerd. Dit doe je door hulpmiddelen te bieden en te faciliteren maar ook het opstellen van RI&E’s, V&G plannen voor de locaties.
 • Ondersteunen bij het inventariseren van bijzondere risico’s, deze vast te (laten) leggen en samen met de desbetreffende productielocaties maatregelen te bepalen en te implementeren.
 • Veiligheidsbewustzijn verder verbeteren.
 • Ondersteunen van bedrijven bij ongevalsonderzoeken, -rapportages en onderzoek en implementatie van verbeteroplossingen

Functie eisen

 • Om dit te kunnen doen beschik je over het volgende:
 • een afgeronde HBO opleiding op het vlak van Integrale Veiligheidskunde;
 • diploma ADR-veiligheidsadviseur is een pré;
 • kennis van de risico’s in een productieomgeving;
 • Een pragmatische instelling bij adviezen voor verbetermogelijkheden

Aanbod

 • Goed salaris
 • 25 vakantie dagen
 • (min) 8 roostervrije dagen
 • Leaseauto
 • Telefoon en laptop
 • Thuiswerk faciliteiten
 • Goede pensioenregeling
 • Fietsplan

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant