Site HSE Advisor

REGIO:
Noord-Brabant/Zuid Holland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Draag jij als HSE Advisor bij aan de veiligheid van onze medewerkers binnen een productie omgeving? GKN Aerospace is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Veiligheidskundige met een paar jaar ervaring in de maakindustrie!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever GKN Aerospace is ’s werelds toonaangevende lucht- en ruimtevaartleverancier. Met 51 productielocaties in 14 landen bedienen zij meer dan 90% van ’s werelds vliegtuig- en motorfabrikanten. Zij ontwerpen en produceren innovatieve lucht- en ruimtevaartsystemen en componenten. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar Site HSE Advisor.

Functieomschrijving

Graag voegen wij jou, als HSE Advisor, toe aan ons team in Helmond waar jij ingewerkt wordt. Na de inwerkperiode verhuis jij mee naar locatie Papendrecht waar we bouwen aan een enorme productielocatie. Het betreft een uitdagende functie welke passend is als tweede of derde stap in jouw carrière.

Als HSE Advisor geef jij uitvoering aan de strategie en het beleid van de site. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers dankzij jou veilig kunnen opereren. De werkzaamheden zijn divers, van het signaleren en oppakken van veiligheid gerelateerde zaken tot aan het verzorgen van advies rond aanschaf machines, gereedschappen en projecten. Het betreft een dynamische spilfunctie. Hiervoor ben jij beleidsmatig, projectmatig en beheersmatig actief op de veiligheidsthema’s van GKN Fokker. Samen met een team gedreven veiligheidskundigen wordt er gewerkt en jij hebt veel interactie met collega’s van onder andere Operations, Logistiek, HR, Facilities, etc.

Jouw werkzaamheden

 • Vorm, inhoud en uitwerking geven aan de strategie en beleid van Fokker op het gebied van Health, Safety & Environment (HSE).
 • Adviseren over en optimaliseren van het HSE-managementsysteem (Health, Safety & Environment).
 • Uitvoeren van werkplekinspecties en begeleiden van interne- en externe audits.
 • Adviseren aan en ondersteunen van de lijnafdelingen bij risicobeheersing en vraagstukken.
 • Veiligheidskundige ondersteuning van de Facilities en projectorganisatie ten aanzien van onderhoudswerkzaamheden en bouwprojecten.
 • Participeren in Management of Change (MoC) trajecten.
 • Participeren in onderzoeken van incidenten.
 • Bijdragen aan (trend-)analyses op HSE-data (incidenten, bijna incidenten en meldingen onveilige situaties).
 • Het uitvoeren en opvolgen van Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) conform de Arbowet
 • Bijdragen aan en opstellen van integrale rapportages.
 • Het geven van veiligheidstrainingen

Functie eisen

Wat neem je mee om succesvol te zijn?

 • Afgeronde opleiding Integrale Veiligheidskunde
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt affiniteit met arbeidshygiëne, milieu en machineveiligheid
 • Je hebt kennis van relevante wet en regelgeving
 • Je hebt een sterk analytisch werk- en denkvermogen
 • Je bent organisatie sensitief en haalt voldoening uit het coachen van medewerkers
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Aanbod

Een functie met een grote focus op verbeterprocessen in een innovatieve en internationale omgeving waarin gewerkt wordt met ‘state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw. Onze organisatie ademt de passie voor techniek uit en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Verder bieden wij je:

 • Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 • Afhankelijk van jouw ervaring volgt een aanbod arbeidsvoorwaarden volgens de Metalektro CAO.
 • Naast een goed salaris hebben we ook nog uitstekende andere arbeidsvoorwaarden, zo krijg je o.a. 27 verlofdagen en 13 ADV dagen per jaar, een winstafhankelijke- en een jaarlijkse uitkering. En een goede reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km moet reizen.

Getting started:
Om jouw start zo succesvol mogelijk te maken, krijg je van ons een uitgebreid opleidingsprogramma. De inhoud en duur hiervan is afhankelijk van jouw rol en ervaring die je meebrengt en zal plaatsvinden op onze locatie in Helmond. Na deze inwerkperiode, waarin je de processen binnen Fokker Landing Gear uitgebreid leert kennen, ga je in samenwerking met collega’s aan de slag in Papendrecht!

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant