SHEQ Specialist

Home/KAM, Logistiek, Medior, Utrecht/SHEQ Specialist

REGIO:
Utrecht

BRANCHE:
Logistiek

NIVEAU:
Medior

Ben jij een zelfstandige en proactieve specialist met een drive om mensen veilig te laten werken? Heb jij al een aantal jaar ervaring met voeren van SHEQ beleid binnen een organisatie? Lees dan snel deze mooie vacature door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde logistiek dienstverlener gericht op het verzorgen van de gehele supply chain voor de food en non-food sector. Een logistiek netwerk in bijna 40 landen verdeeld over Europa en Azië. In Nederland is deze organisatie gevestigd in Amersfoort en Barendrecht. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige SHEQ Specialist

Functieomschrijving

Als SHEQ Specialist ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie, documentatie en realisatie van de plannen op het gebied van veiligheid/arbo, voedselveiligheid/HACCP en milieu/vergunningen. Je speelt een belangrijke rol in het opstellen en monitoren van het SHEQ beleid alsmede de RI&E’s en plannen van aanpak. Je werkt samen met je Belgische collega om de Global Policies en systemen op gebied van Foodsafety & Safety te implementeren in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de verschillende (internationale) audits en het aanspreekpunt voor klanten en overheidsinstanties. ISO, BRC, ADR en PGS wetgeving zijn jou niet vreemd en jij voert de acties op dit gebied uit samen met (externe) adviseurs.

Functie eisen

Wij zoeken:

 • Een zelfstandige en proactieve specialist met een drive om mensen veilig te laten werken en ervoor te zorgen dat de voeding die ze opslaan en vervoeren aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen.
 • Je hebt een ruime werkervaring bij voorkeur in de foodsector in een functie zoals kwaliteitsadviseur, KAM coördinator en/of veiligheidskundige (MVA).
 • Je bent communicatief, organisatorisch sterk en weet mensen te mobiliseren en indien nodig aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
 • Je werkt graag samen met klanten om processen en standaarden optimaal op elkaar af te stemmen.
 • Vanwege het internationale karakter van onze interne- en klant policies beheers je de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je hebt aantoonbare kennis van ARBO, HACCP, ADR & PGS wetgeving, safety & prevention regulations (ISO, BRC), Food Safety Regulations (NVWA) en milieu wetgeving.

Aanbod

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden waar een bonus en premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering onderdeel van uitmaakt.
 • Als SHEQ Specialist maak je deel uit van een dynamische organisatie in een continu veranderende omgeving.
 • Een uitdagende functie waarin je je verder kunt blijven ontwikkelen in een collegiale en informele werksfeer.
 • Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en verwacht.
 • Je rapporteert indirect aan de Managing Director.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant