SHEQ Specialist

Home/KAM, Logistiek, Medior, Utrecht/SHEQ Specialist

REGIO:
Utrecht

BRANCHE:
Logistiek

NIVEAU:
Medior

Ben jij een zelfstandige en proactieve specialist met een drive om mensen veilig te laten werken? Heb jij al een aantal jaar ervaring met voeren van SHEQ beleid binnen een organisatie? Lees dan snel deze mooie vacature door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde logistiek dienstverlener gericht op het verzorgen van de gehele supply chain voor de food en non-food sector. Een logistiek netwerk in bijna 40 landen verdeeld over Europa en Azië. In Nederland is deze organisatie gevestigd in Amersfoort en Barendrecht. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige SHEQ Specialist

Functieomschrijving

Als SHEQ Specialist ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie, documentatie en realisatie van de plannen op het gebied van veiligheid/arbo, voedselveiligheid/HACCP en milieu/vergunningen. Je speelt een belangrijke rol in het opstellen en monitoren van het SHEQ beleid alsmede de RI&E’s en plannen van aanpak. Je werkt samen met je Belgische collega om de Global Policies en systemen op gebied van Foodsafety & Safety te implementeren in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de verschillende (internationale) audits en het aanspreekpunt voor klanten en overheidsinstanties. ISO, BRC, ADR en PGS wetgeving zijn jou niet vreemd en jij voert de acties op dit gebied uit samen met (externe) adviseurs.

Functie eisen

Wij zoeken:

 • Een zelfstandige en proactieve specialist met een drive om mensen veilig te laten werken en ervoor te zorgen dat de voeding die ze opslaan en vervoeren aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen.
 • Je hebt een ruime werkervaring bij voorkeur in de foodsector in een functie zoals kwaliteitsadviseur, KAM coördinator en/of veiligheidskundige (MVA).
 • Je bent communicatief, organisatorisch sterk en weet mensen te mobiliseren en indien nodig aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
 • Je werkt graag samen met klanten om processen en standaarden optimaal op elkaar af te stemmen.
 • Vanwege het internationale karakter van onze interne- en klant policies beheers je de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je hebt aantoonbare kennis van ARBO, HACCP, ADR & PGS wetgeving, safety & prevention regulations (ISO, BRC), Food Safety Regulations (NVWA) en milieu wetgeving.

Aanbod

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden waar een bonus en premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering onderdeel van uitmaakt.
 • Als SHEQ Specialist maak je deel uit van een dynamische organisatie in een continu veranderende omgeving.
 • Een uitdagende functie waarin je je verder kunt blijven ontwikkelen in een collegiale en informele werksfeer.
 • Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en verwacht.
 • Je rapporteert indirect aan de Managing Director.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant