SHEQ Professional

Home/Chemie, KAM, Medior, Noord-Brabant/SHEQ Professional

REGIO:
Noord-Brabant

BRANCHE
Chemie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al enkele jaren ervaring binnen het uitvoeren van SHEQ beleid? Ben jij toe aan een 2e stap in je carrière en staan veiligheid en kwaliteit bij jou op één? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een innovatie speler in de Chemie. Ze heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige oppervlaktebehandelingen voor metalen substraten. Zij willen de marktstandaard overtreffen met innovatieve, kwalitatieve en high performance chemische producten die ze vanuit de productielocatie te Heijningen ontwikkelen, produceren en wereldwijd distribueren. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een hands-on SHEQ Professional.

Functieomschrijving

Deze opdrachtgever gaat verder dan anderen. Zij willen de marktstandaard overtreffen met innovatieve, kwalitatieve en high performance chemische producten die ze vanuit de productielocatie te Heijningen ontwikkelen, produceren en wereldwijd distribueren. Hierin speelt het hoge serviceniveau dat zij aan hun klanten bieden een cruciale rol. De komende jaren hebben zij als organisatie de ambitie om verder te groeien, om zo met hun chemische technologie wereldwijd een vitale bijdrage te leveren aan de duurzaamheid en kwaliteit van producten. Elke dag werken ze hier met een enthousiast team hard aan. Om dit doel te bereiken hebben zij mensen nodig die in mogelijkheden denken, fouten durven te maken, elkaar helpen en zichzelf steeds opnieuw verbeteren. Een goede werksfeer is belangrijk, iedereen moet zich thuis voelen en plezier beleven aan het werk dat zij uitvoeren. Ze zijn ervan overtuigd dat je alleen dan het beste uit jezelf kunt halen en het meeste voor collega’s en klanten kunt betekenen. Mensen die bij deze opdrachtgever werken zijn trots op wat ze doen en wat zij voor klanten bereiken.

De verantwoordelijkheden:

 • Als SHEQ Professional ondersteun je de SHEQ-afdeling in de uitvoering van het SHEQ-beleid.
 • Je zal hier dagelijks bezig zijn met het identificeren van gevaren en het beoordelen van risico’s door deel te nemen bij o.a. de volgende processen, zoals: Management of Change (MOC), veiligheidsstudies (HAZOP) en Werkvergunning/Taak Risico Analyse.
 • Je registreert en onderzoekt incidenten en stelt samen met je collega’s corrigerende en preventieve maatregelen op en stelt trendanalyses op.
 • Je stelt nieuwe werkinstructies en procedures op en neemt de medewerkers mee door het geven van toolboxen en/of trainingen.
 • Je bent een sparringpartner op het gebied van veiligheid en kwaliteit en neemt deel aan verbetertrajecten. Je hebt een voorbeeldfunctie in het uitdragen van de veiligheidscultuur en zal ook actief aan de slag gaan met het verbeteren van de veiligheidscultuur.

Functie eisen

 • Je bent benaderbaar en kunt goed luisteren.
 • Minimaal afgeronde MVK-opleiding,
 • Kennis van relevantie wet- en regelgeving (zoals BRZO & WABO);
 • Ervaring binnen de chemische industrie is een pré;
 • Overtuigingskracht en besluitvaardigheid;
 • Organisatie- en procesbewustzijn;
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bij voorkeur technisch onderlegd.

Aanbod

 • Functie met ruimte voor eigen inbreng
 • Werken in een pragmatisch werkklimaat
 • Studiefaciliteiten
 • Werken in teamverband
 • Marktconform salaris

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant