SHEQ Manager

Home/Food, KAM, Medior, Zuid-Holland/SHEQ Manager

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE:
Food

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan bij een mooi bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie? Heb je al een aantal jaar leidinggevende ervaring en ben je thuis in het voeren van SHEQ-beleid? Bij deze werkgever kom je terecht in een platte en informele omgeving waar geen dag hetzelfde is!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde leverancier en innovatiepartner op het gebied van grondstoffen voor de voedsel- en diervoedingsindustrie. De afzetmarkt is wereldwijd in verschillende segmenten. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven SHEQ Manager.

Functieomschrijving

Als SHEQ Manager zie jij het als een uitdaging om, samen met de QA-manager, het QHSE-beleid naar het volgende niveau te tillen en alle collega’s te inspireren om het dit beleid proactief op te volgen én uit te dragen. Je helpt je collega’s voortdurend waakzaam te zijn op de omgeving met betrekking tot veiligheid en gezondheid met een bestendige implementatie van het QHSE-beleid en de daaraan gelinkte systemen als resultaat. Je rapporteert direct aan de CFO en hebt geregeld contact met het management en zorgt dat jouw projecten op de agenda staan voor de overleggen.

De verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en implementeren van het QHSE-beleid.
 • Verbeteren en onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem.
 • Eindverantwoordelijk voor het QC-laboratorium (1 teamleider en 3 medewerkers) waarbij het verder digitaliseren een centrale rol speelt.
 • Adviseren van betrokken afdelingen en leidinggevenden op het gebied van veiligheid en milieu ten aanzien van wettelijke en organisatorische aspecten.
 • Uitvoeren van controles op het functioneren van het QHSE-systeem en het (laten) uitvoeren van (interne) audits, inspecties en verificaties.
 • Bijhouden van de laatste normeisen, wet- en regelgeving en zorgdragen voor de nodige certificeringen, waaronder ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001.
 • Aanspreekpunt voor externe relaties zoals laboratoria, certificerende instellingen en overheidsinstanties.
 • Afhandelen van EHS-gerelateerde (omgevings-)klachten.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur met specialisatie Arbo-, veiligheid, en/of milieuzorg, of een vergelijkbare opleiding.
 • Gedegen ervaring in een (leidinggevende) positie binnen SHEQ Management in de levensmiddelenproductie.
 • Actuele kennis van relevante wetgeving en systemen op het gebied van veiligheid, Arbo-, milieu en voedselkwaliteit.
 • Communicatief sterk en doortastend op verschillende niveaus, zowel intern als extern, in het Nederlands en Engels.
 • Zeer goede beheersing van Microsoft 365, met nadruk op SharePoint.
 • Ervaring op QC is een pré.

Aanbod

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond;
 • Laptop en telefoon;
 • Paar dagen werken vanuit huis;
 • Veel zelfstandigheid.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant