SHE Officer

REGIO:
Overijssel

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid en jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om zelfstandig het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is Europa’s grootste producent van huishoudelijke verpakkingen met het hoofdkantoor in Parijs. Op de locatie in Overijssel produceren ze met zo’n 90 medewerkers miljoenen zakken per maand. Onder andere standaard huisvuilzakken, trekbandzakken, containerzakken, grote verzamelzakken, diepvrieszakken en biologisch afbreekbare zakken.

De laatste jaren heeft de organisatie zich sterk ontwikkeld en zal dit ook in de toekomst blijven doen. Investeren in aansprekende vernieuwingen met continue aandacht voor verbetering, milieu, veiligheid en robotisering van het machinepark en installaties. De komende jaren gaat de locatie  Nederland investeren in verdere automatisering en professionalisering van het productieproces. Daarbij speelt de SHE-officer een belangrijke rol.

Functieomschrijving

In de functie van SHE Officer ben je de expert op het gebied van veiligheid, arbo en milieu voor het management en de medewerkers. Jij bent de verbindende factor tussen de verschillende afdelingen en medewerkers. Je hebt daarbij o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Inhoud functie:

 • Jij stelt het Arbo-, veiligheids- en milieubeleid op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan (machineveiligheid staat hierin bovenaan)
 • Jij bent verantwoordelijk voor milieu, omgevingsvergunningen en afvalbeheer
 • Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van arbo- en milieujaarplannen, risicoanalyses waaronder de RI&E en rapportages op het gebied van veiligheid, incidenten en ongevallenregistratie
 • Je signaleert trends en doet aanbevelingen om risicovolle aspecten te verminderen
 • Jij stimuleert continu het veilig werken en je maakt duidelijke analyses
 • Je stelt voorschriften en procedures op en ziet toe op de naleving hiervan
 • Je bent de preventiemedewerker en geeft voorlichting, training en instructies om het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers te bevorderen
 • Je bent voor alle medewerkers maar ook voor externe partijen het aanspreekpunt op dit vakgebied

Functie eisen

Profiel:

 • Hbo werk- en denkniveau met een opleiding richt Veiligheid (MVK, HVK)
 • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke positie
 • Je hebt een hands-on instelling, kunt prima zelfstandig (projectmatig) werken en staat middenin de organisatie
 • Je voelt je thuis binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen
 • Je bent flexibel en je hebt het vermogen om snel te kunnen schakelen
 • Je hebt oog voor detail zonder de grote lijnen uit het zicht te verliezen
 • Je houdt ervan om samen te werken, verantwoordelijkheid te nemen en anderen te overtuigen
 • Je kunt goed schakelen tussen de verschillende afdelingen en hebt geen moeite met het maken van keuzes en zal deze ten alle tijden goed onderbouwen
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden

Zij bieden jou een veelzijdige functie binnen een open, no nonsens, informeel en vooruitstrevend productiebedrijf met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat het een nieuwe functie is krijg je veel ruimte om de functie naar eigen inzicht op te bouwen. Daarnaast bieden zij een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant