SHE Officer

REGIO:
Overijssel

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid en jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om zelfstandig het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is Europa’s grootste producent van huishoudelijke verpakkingen met het hoofdkantoor in Parijs. Op de locatie in Overijssel produceren ze met zo’n 90 medewerkers miljoenen zakken per maand. Onder andere standaard huisvuilzakken, trekbandzakken, containerzakken, grote verzamelzakken, diepvrieszakken en biologisch afbreekbare zakken.

De laatste jaren heeft de organisatie zich sterk ontwikkeld en zal dit ook in de toekomst blijven doen. Investeren in aansprekende vernieuwingen met continue aandacht voor verbetering, milieu, veiligheid en robotisering van het machinepark en installaties. De komende jaren gaat de locatie  Nederland investeren in verdere automatisering en professionalisering van het productieproces. Daarbij speelt de SHE-officer een belangrijke rol.

Functieomschrijving

In de functie van SHE Officer ben je de expert op het gebied van veiligheid, arbo en milieu voor het management en de medewerkers. Jij bent de verbindende factor tussen de verschillende afdelingen en medewerkers. Je hebt daarbij o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Inhoud functie:

 • Jij stelt het Arbo-, veiligheids- en milieubeleid op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan (machineveiligheid staat hierin bovenaan)
 • Jij bent verantwoordelijk voor milieu, omgevingsvergunningen en afvalbeheer
 • Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van arbo- en milieujaarplannen, risicoanalyses waaronder de RI&E en rapportages op het gebied van veiligheid, incidenten en ongevallenregistratie
 • Je signaleert trends en doet aanbevelingen om risicovolle aspecten te verminderen
 • Jij stimuleert continu het veilig werken en je maakt duidelijke analyses
 • Je stelt voorschriften en procedures op en ziet toe op de naleving hiervan
 • Je bent de preventiemedewerker en geeft voorlichting, training en instructies om het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers te bevorderen
 • Je bent voor alle medewerkers maar ook voor externe partijen het aanspreekpunt op dit vakgebied

Functie eisen

Profiel:

 • Hbo werk- en denkniveau met een opleiding richt Veiligheid (MVK, HVK)
 • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke positie
 • Je hebt een hands-on instelling, kunt prima zelfstandig (projectmatig) werken en staat middenin de organisatie
 • Je voelt je thuis binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen
 • Je bent flexibel en je hebt het vermogen om snel te kunnen schakelen
 • Je hebt oog voor detail zonder de grote lijnen uit het zicht te verliezen
 • Je houdt ervan om samen te werken, verantwoordelijkheid te nemen en anderen te overtuigen
 • Je kunt goed schakelen tussen de verschillende afdelingen en hebt geen moeite met het maken van keuzes en zal deze ten alle tijden goed onderbouwen
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden

Zij bieden jou een veelzijdige functie binnen een open, no nonsens, informeel en vooruitstrevend productiebedrijf met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat het een nieuwe functie is krijg je veel ruimte om de functie naar eigen inzicht op te bouwen. Daarnaast bieden zij een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Coördinator

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant