SHE Manager

Home/EHS, Food, Landelijk, Medior/SHE Manager

REGIO:
Landelijk

BRANCHE:
Food

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een prachtig familiebedrijf met meer dan 20 vestigingen in Nederland en België. Een organisatie met een rijke historie die meer dan een eeuw teruggaat. Zij zijn een van de aantonende namen in de zuivelindustrie. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven SHE Manager.

Functieomschrijving

Je bent (mede) verantwoordelijk voor het implementeren van het veiligheids- en milieubeleid binnen de kaders van de bedrijfsstrategie en conform de wet- en regelgeving. Met jouw sterke visie op het gebied van veiligheid zorg je voor de implementatie, opvolging en uitvoering van het vastgestelde SHE beleid. Jij bent een actieve gesprekspartner, adviseert collega’s op al onze vestigingen en verzorgt de noodzakelijke centrale rapportages. De vragen kunnen complex en divers zijn, waarbij jij altijd kritisch blijft en streeft naar het creëren van een lerende organisatie op het gebied van SHE.

Jouw uitdaging is om samen met je collega’s op de werkvloer, kansen en risico’s te signaleren om het veiligheidsniveau te verhogen. Je hebt een zelfstandige rol waarbij momenteel vijf SHE Officers functioneel aan jou rapporteren. Je hebt periodiek overleg met deze SHE Officers en preventiemedewerkers van overige vestigingen en bent eindverantwoordelijk voor projecten en acties die hieruit voortkomen. In deze rol rapporteer je aan onze Head of QSHE.

Operationeel ben je naast het coördineren en uitvoeren van interne audits en veiligheidsrondes onder andere bezig met het coördineren van de RI&E en waarborgen van acties in samenwerking met vestigingsverantwoordelijken en preventiemedewerkers. Ook lever jij SHE expertise binnen de vestigingen in de vorm van diverse projecten.

In deze mobiele functie ben je regelmatig op de vestigingen in Nederland én België te vinden. Efficiënt thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Op al de vestigingen zijn volledig ingerichte werkplekken beschikbaar en verschillende faciliteiten aanwezig.

Functie eisen

 • In het bezit van een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Hogere Veiligheidskundige of vergelijkbaar.
 • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving.
 • Jij bent gek op structuur! Analytisch sterk en je hebt affiniteit met het maken van rapportages, actieplannen, procedures en werkinstructies.
 • Je bent daadkrachtig, oplossings- en mensgericht.
 • Je hebt ruime ervaring in het succesvol aansturen, coachen en begeleiden van mensen.
 • Jij staat stevig in je schoenen, hebt een proactieve, hands-on benadering en een sterk organisatorisch vermogen.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Een leaseauto, mobiele telefoon en laptop
 • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden en een prettige werkomgeving
 • Veel vrijheid om je ideeën tot uitvoer te brengen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Coördinator

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant