Quality Engineer

Home/KAM, Limburg, Medior, Productie/Quality Engineer

REGIO:
Limburg

BRANCHE:
Productie

NIVEAU:
Medior

Ben jij een ervaren Quality Engineer en analyseer en adviseer jij graag over procesbeheersing? Lever jij een bijdrage aan het continu verbeteren en borgen van de kwaliteit van producten, processen en systemen? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende productiebedrijf.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren Quality Engineer. Je analyseert en adviseert graag over procesbeheersing. Levert een grote bijdrage aan het continu verbeteren en borgen van de kwaliteit van producten, processen en systemen.

Verantwoordelijkheden:

 • Het geven van dagelijkse support bij kwaliteitsvraagstukken en het doen van voorstellen om interne processen, procedures, producten en systemen te optimaliseren;
 • Aannemen en beoordelen van klachten of meldingen van klanten, het uitvoeren van klachtenonderzoeken en verder ontwikkelen van het klachtenproces- en klachtensysteem;
 • Onderzoeken van de risico’s op productkwaliteit bij onder andere product wijzigingen en het ontwikkelen van oplossingen om deze risico’s te elimineren;
  Analyses uitvoeren met betrekking tot kwaliteitskosten, afkeur en klantenklachten en bijdragen aan het verbeteren van interne procedures en processen;
 • Adviseren van stakeholders over alle kwaliteit gerelateerde zaken en oplossingen aandragen in lijn met de bedrijfsdoelstellingen en wet- en regelgeving.

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde Bachelor in technische of chemische richting
 • minimaal 5 jaar ervaring in een productie omgeving.
 • Je bent analytisch, werkt gestructureerd en hebt een kwaliteitsachtergrond en kennis van kwaliteitssystemen.
 • Ook ben je proactief, klantgericht en resultaatgericht.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van ISO 13485 en 11607 is vereist.
 • Kennis van CAPA en verpakkingsmaterialen is een pré.

Aanbod

 • Een goed salaris,
 • 35+ verlofdagen,
 • winstuitkering,
 • leuke personeelsactiviteiten
 • een goed pensioen
 • volop ruimte voor ontwikkeling.
 • Informele bedrijfssfeer

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  KAM Specialist ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een proactieve KAM Specialist en sterk in met name kwaliteit en milieu en heb je gedegen kennis van de ISO 9001 & 14001? Wil jij de organisatie en het jonge enthousiaste team hierin steunen? Dan is deze interim opdracht echt wat voor jou!

  Group Director Health & Safety

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Group Director Health & Safety! Voor een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het H&S beleid voor de hele (internationale) groep. Je geef indirect leiding aan een team van 16 HSE Specialisten. Past deze mooie baan bij jou? Neem dan contact met ons op!

  Group Director Health & Safety (Interim Opdracht / ZZP)

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Health & Safety Manager! Voor een mooie interim klus bij een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact met ons op!

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant