QHSSE Engineer (Voedselveiligheid)

Home/Food, KAM, Logistiek, Medior, Zeeland/QHSSE Engineer (Voedselveiligheid)

REGIO:
Zeeland

BRANCHE
Food/Logistiek

NIVEAU:
Medior

Staat bij jou voedselveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en kun je met jouw enthousiasme en drive volop draagvlak creëren? Krijg jij energie van samenwerken en kruip je graag in de rol als adviseur? Dan staan wij te popelen kennis met je te maken.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is het grootste koel- en vriesopslagbedrijf ter wereld. Door een uitgebreid netwerk met locaties distribueren voedsel over de hele wereld. Voor de locatie te Vlissingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste QHSSE engineer

Functieomschrijving

Als QHSSE-Engineer beheer en onderhoud je diverse managementsystemen die gericht zijn op kwaliteit/voedselveiligheid, milieu, veiligheid, beveiliging en gezondheid. Het is daarom fijn als je daar al eerder mee gewerkt hebt. Je bent in staat en bereid om op de werkvloer meerdere brillen op te zetten. Zo adviseer je bijvoorbeeld de organisatie bij het maken van beleid, ondersteun je het managementteam, ben je betrokken bij het HACCP-team, begeleid je certificerings- en klantenaudits, maak je hygiënerondes en terrein inspecties en rapporteert hierover.

Je bent ook bevoegd de hele operatie stil te leggen als de (voedsel)veiligheid of kwaliteit in gevaar dreigen te komen.

Ook de periodieke interne audits vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Om medewerkers bewust te maken van QHSSE, ontwikkel je samen met de afdeling HR, trainingsmateriaal en geef je voorlichting. Verder zorg je voor de juiste registraties van gegevens en zet je trendanalyses op. Bij al je taken bewaak je vanzelfsprekend de KPI’s en stuur je daar op waar nodig.

Je rapporteert aan de QHSSE Manager en werkt samen met 1 QHSSE Supervisor, 2 QHSSE officers en 1 QHSSE engineer.

Kortom, jij bent een belangrijk en onmisbaar onderdeel in de organisatie – mede dankzij jou verloopt het proces op een (voedsel)veilige manier.

Functie eisen

 • Een hbo-opleiding afgerond in de richting van levensmiddelentechnologie, eventueel aangevuld met MVK,
 • Al ervaring met diverse managementsystemen (bijvoorbeeld BRC, IFS, SKAL, MSC/ASC 360Q, ISO 45001/9001)
 • Ervaring als (interne) auditor
 • Goede communicatieve vaardigheden, bij voorkeur ook in het Engels.

Aanbod

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie met opleidingsmogelijkheden
 • Gevarieerde en uitdagende werkomgeving

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant