QHSE & Proces Manager

Home/KAM, Medior, Noord-Brabant, Telecom/QHSE & Proces Manager

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Telecom/IT

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring in QHSE en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je communicatief sterk, kun je makkelijk op diverse niveaus constructieve gesprekken voeren en weet je draagvlak te creëren? Kan jij beleid neerzetten en deze vertalen binnen de gehele organisatie? Dan is deze rol als QHSE & Proces Manager echt iets voor jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever levert diensten en audiovisuele producten die het samenwerken op afstand mogelijk maakt en verbetert. Dit doen zij voor het bedrijfsleven, het hoger onderwijs en overheidsinstellingen. In deze branche zijn zij de grootste in Europa en 3e wereldwijd. De organisatie kent wereldwijd 1100 medewerkers waarvan 180 in Nederland. Voor de Nederlandse hoofdvestiging te Breda zijn wij op zoek naar een QHSE & Proces Manager.

Functieomschrijving

Bij deze mooie organisatie werken ze met de nieuwste technologieën op het gebied van (video)samenwerking en andere hoogwaardige AV/IT toepassingen. Door het innovatieve karakter van deze oplossingen, behoren ze wereldwijd tot de top drie als het gaat om AV/IT system integrators. Om dit te kunnen realiseren moeten zij ervoor zorgen dat ze continue verbeteren en dienen zij de procedures goed te borgen. Hierin is een belangrijke rol voor de QHSE Manager weggelegd. Naast de borging en het verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem zorg jij als QHSE Manager eveneens voor een veilige en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers. In deze rol treed jij ook op als specialist en adviseer je het MT in het kader van QHSE aangelegenheden.

Als QHSE Manager heb je een gevarieerde en afwisselende baan ben jij medebepalend voor het vastleggen van de processen binnen de organisatie en de naleving hiervan. Als specialist geef je pro actief advies aan management over optimalisaties. Je opereert in NL als specialist, maar werkt ook samen met jouw peers in de andere landen.

Wat ga je doen?

 • Het opzetten, uitdragen, beheersen, bevorderen en verbeteren van het beleid ter zake bedrijfsprocessen, kwaliteit, veiligheid, arbo- en milieuzorg;
 • Zorgdragen voor de uitvoering en naleving van dit beleid en het creëren van draagvlak bij anderen middels jouw enthousiasme en expertise;
 • Zorgdragen voor een adequate verslaglegging van data en het initiëren van verbetervoorstellen o.b.v. deze data;
 • Het adviseren van MT als het gaat om trends en ontwikkelingen;
 • Het onderhouden van contacten met klanten, leveranciers, managers en directie.
 • Het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en meedenken aan continue verbetering hiervan;
 • Inventarisatie van de te behalen certificeringen resulterend in een plan van aanpak en begeleiding van de interne en externe audits;
 • Optreden als coordinator inzake de borging van de toepassing van de veiligheidseisen en contactpersoon bij borging en opvolging hiervan;
 • Het pro actief adviseren en rapporteren van QHSE trends en ontwikkelingen.

Functie eisen

Wat breng je mee?

 • HBO, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Informatiekunde, Veiligheidskunde of Kwaliteits- en Procesmanagement;
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, VCA en RIE audits;
 • Kennis van en ervaring met Lean / Six Sigma;
 • Kennis van wet- en regelgeving omtrent veiligheid, privacy en informatiebeveiliging;
 • Certificaat VCA-VOL;
 • Ervaring met het MS-Office packet (Word, Excel, PowerPoint, Visio, Access);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal vijf jaren werkervaring in een soortgelijke functie;

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Een baan die je flexibel en deels vanuit huis, vanaf kantoor (Breda), maar ook af en toe op klantlocatie komt;
 • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • 1 dag te besteden aan vrijwilligerswerk;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een mobiele telefoon en laptop;
 • En niet te vergeten er wordt veel aandacht besteed aan de mens. Zij organiseren gezellige bedrijfsborrels en personeelsevents. Verder bieden zij vers fruit aan als gezonde snack, en zorgen we voor een lunch.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant