QHSE Manager (Energie)

Home/Drenthe, KAM, Medior, Nutsvoorzieningen, Overijssel/QHSE Manager (Energie)

REGIO:
Drenthe

BRANCHE:
Nutsvoorzieningen

NIVEAU:
Medior

Ben jij heel ondernemend en voel jij je thuis in een dynamische omgeving waarin je het QHSE-beleid voor 2 businessunits uitzet? Heb jij ervaring of affiniteit met de energiesector en werk je graag aan de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een mooie organisatie, specialist op het gebied van elektriciteit en netwerken. De organisatie heeft diepe en brede expertise in hoogspanning en laagspanning. Met een gedreven team bieden ze innovatieve oplossingen aan klanten. Een netwerkorganisatie met Business Units in maar liefst 40 landen. Een organisatie die werkt aan prachtige projecten voor een van de grootste leveranciers in de energiesector. Voor hen ben ik op zoek naar een gemotiveerde QHSE Manager.

Functieomschrijving

Een gewichtige positie waarin je echt fungeert als specialist op het gebied van QHSE. Je gaat werken voor 2 business units in Zwolle en Assen. Elk met een eigen scope qua activiteiten, actief binnen de hoogspanning. Je gaat bijdragen aan synergie en optimalisatie in de bedrijfsmanagementsystemen. Dit doe je door processen gestructureerd scherp neer te zetten, te toetsen en bij te houden. Je zorgt dat processen continue blijven verbeteren.

Jouw rol hierin is breed! Je bent op den duur onderdeel van het MT van beide business units. Op tactisch en strategisch niveau ben jij de kartrekker binnen jouw vakgebied: QHSE. Je stimuleert de rest van het QHSE team om het team en de Business Units naar een hoger plan te brengen. Het team bestaat uit o.a. veiligheidskundigen, QA/QC engineers, quality business partner en de security officer.

Door jouw probleem- en risico oplossend vermogen ben je een gelijkwaardige sparringpartner voor de projectteams. Je bent betrokken bij het maken van projectplannen, -reviews en interne en externe audits. Samen met je team en de operatie inventariseer je de lessons learned, en kijk je hoe deze kunnen worden geïmplementeerd in de bedrijfsmanagementsystemen en nog belangrijker bij de verschillende teams.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een (projectmatige) design & construct omgeving;
 • Vakvolwassen, minimaal 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van normen zoals ISO 9001, 14001, 27001,VCA, Veiligheidscultuurladder;
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je staat stevig in je schoenen (assertiviteit) en gaat een discussie niet uit de weg (overtuigingskracht);
 • Je neemt initiatief en werkt gestructureerd en nauwkeurig
 • Je hebt een helikopterview en bent volhardend
 • Je bent strategisch georiënteerd

Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en 13 ADV-dagen;
 • Pensioensregeling volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf;
 • Een passende leaseauto, laptop en telefoon;
 • Een vast team met gezellige collega’s;
 • Personeelsvoordeel, zo kun je bijvoorbeeld met korting een weekendje weg;
 • Een op maat gemaakte hoogspanningstraining bij ons eigen Omexom Institute;
 • Toegang tot 100+ online trainingen via Goodhabitz;
 • Voordelig aandelen verwerven via het CASTOR-spaarprogramma.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant