QHSE Manager (Energie)

Home/Drenthe, KAM, Medior, Nutsvoorzieningen, Overijssel/QHSE Manager (Energie)

REGIO:
Drenthe

BRANCHE:
Nutsvoorzieningen

NIVEAU:
Medior

Ben jij heel ondernemend en voel jij je thuis in een dynamische omgeving waarin je het QHSE-beleid voor 2 businessunits uitzet? Heb jij ervaring of affiniteit met de energiesector en werk je graag aan de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een mooie organisatie, specialist op het gebied van elektriciteit en netwerken. De organisatie heeft diepe en brede expertise in hoogspanning en laagspanning. Met een gedreven team bieden ze innovatieve oplossingen aan klanten. Een netwerkorganisatie met Business Units in maar liefst 40 landen. Een organisatie die werkt aan prachtige projecten voor een van de grootste leveranciers in de energiesector. Voor hen ben ik op zoek naar een gemotiveerde QHSE Manager.

Functieomschrijving

Een gewichtige positie waarin je echt fungeert als specialist op het gebied van QHSE. Je gaat werken voor 2 business units in Zwolle en Assen. Elk met een eigen scope qua activiteiten, actief binnen de hoogspanning. Je gaat bijdragen aan synergie en optimalisatie in de bedrijfsmanagementsystemen. Dit doe je door processen gestructureerd scherp neer te zetten, te toetsen en bij te houden. Je zorgt dat processen continue blijven verbeteren.

Jouw rol hierin is breed! Je bent op den duur onderdeel van het MT van beide business units. Op tactisch en strategisch niveau ben jij de kartrekker binnen jouw vakgebied: QHSE. Je stimuleert de rest van het QHSE team om het team en de Business Units naar een hoger plan te brengen. Het team bestaat uit o.a. veiligheidskundigen, QA/QC engineers, quality business partner en de security officer.

Door jouw probleem- en risico oplossend vermogen ben je een gelijkwaardige sparringpartner voor de projectteams. Je bent betrokken bij het maken van projectplannen, -reviews en interne en externe audits. Samen met je team en de operatie inventariseer je de lessons learned, en kijk je hoe deze kunnen worden geïmplementeerd in de bedrijfsmanagementsystemen en nog belangrijker bij de verschillende teams.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een (projectmatige) design & construct omgeving;
 • Vakvolwassen, minimaal 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van normen zoals ISO 9001, 14001, 27001,VCA, Veiligheidscultuurladder;
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je staat stevig in je schoenen (assertiviteit) en gaat een discussie niet uit de weg (overtuigingskracht);
 • Je neemt initiatief en werkt gestructureerd en nauwkeurig
 • Je hebt een helikopterview en bent volhardend
 • Je bent strategisch georiënteerd

Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en 13 ADV-dagen;
 • Pensioensregeling volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf;
 • Een passende leaseauto, laptop en telefoon;
 • Een vast team met gezellige collega’s;
 • Personeelsvoordeel, zo kun je bijvoorbeeld met korting een weekendje weg;
 • Een op maat gemaakte hoogspanningstraining bij ons eigen Omexom Institute;
 • Toegang tot 100+ online trainingen via Goodhabitz;
 • Voordelig aandelen verwerven via het CASTOR-spaarprogramma.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant