Q(HSE) Manager

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring als Q(HSE) verantwoordelijke binnen een productieomgeving, idealiter in de farmacie? Heb jij verder ook leidinggevende kwaliteiten en kan jij de afdeling hierin uitmuntend leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever maakt verpakkingen voor de farmaceutische industrie. Een organisatie met al meer dan 100 jaar ervaring in het specialisme. Met meer dan 100 gemotiveerde medewerkers werken zij dagelijks met veel enthousiasme om een top product afte leveren. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een Q(HSE) Manager.

Functieomschrijving

De werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor een goed functionerend kwaliteitszorgsysteem.
 • Zo stel je het KAM-beleid op en begeleid je zowel externe als interne audits.
 • Je verzorgt kwaliteitsrapportages en op basis van analyses en managementinformatie adviseer je de directie over verbetermogelijkheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van klachtafhandeling en in die rol heb je contact met klanten.
 • Je geeft leiding aan de afdeling KAM die bestaat uit een quality engineer en meerdere medewerkers voor de ordervrijgave.
 • Je maakt onderdeel uit van de Management Groep.

Functie eisen

Gevraagde competenties

 • We zoeken iemand met HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de farmaceutische industrie, voedselindustrie of toelevering hieraan.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als Engels.
 • Verder sta je sterk in je schoenen en met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke verbeterpunten.
 • Je bent stressbestendig, nauwkeurig en beschikt over een sterk analytisch vermogen.
 • Verder heb je een teamgerichte houding. Kennis van normen, protocollen en kwaliteitssystemen.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een sociale en solide werkgever
 • Zelfstandig werk
 • Een informele werksfeer in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant