Q(HSE) Manager

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring als Q(HSE) verantwoordelijke binnen een productieomgeving, idealiter in de farmacie? Heb jij verder ook leidinggevende kwaliteiten en kan jij de afdeling hierin uitmuntend leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever maakt verpakkingen voor de farmaceutische industrie. Een organisatie met al meer dan 100 jaar ervaring in het specialisme. Met meer dan 100 gemotiveerde medewerkers werken zij dagelijks met veel enthousiasme om een top product afte leveren. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een Q(HSE) Manager.

Functieomschrijving

De werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor een goed functionerend kwaliteitszorgsysteem.
 • Zo stel je het KAM-beleid op en begeleid je zowel externe als interne audits.
 • Je verzorgt kwaliteitsrapportages en op basis van analyses en managementinformatie adviseer je de directie over verbetermogelijkheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van klachtafhandeling en in die rol heb je contact met klanten.
 • Je geeft leiding aan de afdeling KAM die bestaat uit een quality engineer en meerdere medewerkers voor de ordervrijgave.
 • Je maakt onderdeel uit van de Management Groep.

Functie eisen

Gevraagde competenties

 • We zoeken iemand met HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de farmaceutische industrie, voedselindustrie of toelevering hieraan.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als Engels.
 • Verder sta je sterk in je schoenen en met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke verbeterpunten.
 • Je bent stressbestendig, nauwkeurig en beschikt over een sterk analytisch vermogen.
 • Verder heb je een teamgerichte houding. Kennis van normen, protocollen en kwaliteitssystemen.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een sociale en solide werkgever
 • Zelfstandig werk
 • Een informele werksfeer in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant