Q(HSE) Manager (32 – 36 uur)

Home/FMCG, Gelderland, KAM, Medior/Q(HSE) Manager (32 – 36 uur)
REGIO:
Gelderland
BRANCHE:
FMCG

NIVEAU:
Medior

Is het onderhouden en verbeteren van kwaliteit- en milieubeleid naast je vak ook je passie? Vind je het leuk om jouw kennis over te brengen naar de rest van de organisatie? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een ondernemend bedrijf, welke een breed en duurzaam assortiment artikelen biedt aan medische en facilitaire afdelingen binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening, de overheid en de schoonmaakbranche. Met een gedreven en enthousiast team van ruim 150 collega’s werken ze vanuit een prachtig nieuw hoofdkantoor in de Betuwe.

Functieomschrijving

Als Q (HSE) Manager ben je verantwoordelijk voor ISO, MDR en de hele borging van kwaliteit van proces en product. Je schakelt daarbij zowel intern als extern op alle niveaus bijvoorbeeld met het MT, leveranciers en klanten maar ook met het moederbedrijf, Kwaliteitsmanagers van andere zusterbedrijven, gemeente, overheidsinstanties, en collega’s van de diverse afdelingen. Intern geef je gevraagd en ongevraagd advies over ISO en QSE zaken en verantwoordelijkheden aan alle stakeholders en stimuleert dat het kwaliteitsbewustzijn door de hele organisatie omarmd wordt. Je ziet toe op de juiste uitvoering van processen en procedures en update het kwaliteitsbeleidsplan en het kwaliteitshandboek. Kwaliteitsrapportages worden door jou opgesteld en gerapporteerd en zorgen ervoor dat jij voorstellen en adviezen kan geven aan het MT ter verbetering van de kwaliteit in de organisatie. Jouw afhankelijkheid wordt gewaarborgd doordat je rechtstreeks aan de Managing Director rapporteert.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting kwaliteit, voedingsmiddelen of medisch kader;
 • Ervaring in het managen van kwaliteitsbeheersystemen;
 • Kennis en ervaringen met MDR en eventueel GMP;
 • Kennis of ervaring van de medische toepassing van producten is een pré (ziekenhuis toepassing);
 • Kennis en ervaring met Lean six sigma is een pré;
 • Verbinder die samen met afdelingen tot structurele verbeteringen komt;
 • Procesdenker die beschikt over analytisch vermogen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

Een informele organisatiecultuur en veel ruimte voor eigen inbreng. Geen dag is hetzelfde. ze hebben een “platte” organisatie waarin alle deuren openstaan en iedereen makkelijk te benaderen is. In de functie van Kwaliteitsmanager krijg je te maken met alle facetten van de organisatie en daarnaast voldoende ruimte en stimulans om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Verder bieden ze:

 • Een marktconform salaris
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 26 vakantiedagen,
 • Een goed pensioen met bijdrage vanuit de organisatie
 • Opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen.
 • Uiteraard krijg je als medewerker ook korting op diverse producten uit het assortiment.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QA Manager

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!

Categorieën: Food, Kwaliteit, Senior, Utrecht|Label: , , , , , , , , , , |

SHE Manager

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!

Go to Top