QHSE Coördinator

Home/Food, KAM, Logistiek, Medior, Zuid-Holland/QHSE Coördinator

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Food/Logistiek

NIVEAU:
Medior

Heb jij uitgebreide kennis van kwaliteitsmanagementsystemen en werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie? Zijn daarnaast je communicatieve en organisatorische vaardigheden dik in orde? Ga dan als QHSE Coördinator aan de slag bij deze toonaangevende logistieke dienstverlener!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in Europa op het gebied van logistieke dienstverlening rond temperatuur-gecontroleerde levensmiddelen. Ze hebben 6 locaties in Nederland en zijn onder andere gespecialiseerd in flexibele opslag, keuringen en innovatieve oplossingen voor de supply chain. De organisatie is onderdeel van een Groep. Voor hen zijn wij op zoek naar een ambitieuze QHSE Coördinator.

Functieomschrijving

Als QHSE Coördinator heb je vooral een toezichthoudende rol binnen het QHSE-team. Goede leiderschapskwaliteiten zijn dan ook essentieel. Met jouw enthousiasme en probleemoplossend vermogen weet jij je collega’s betrokken te houden bij het behalen van en het voldoen aan de strengste normen voor voedselkwaliteit en -veiligheid. Je bent verder het eerste aanspreekpunt op QHSE-gebied voor de klanten van onze verschillende locaties. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van externe audits.

In jouw rol lever je door je focus op (voedsel)veiligheid, milieu en gezondheid een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Een verantwoordelijke en veelzijdige functie dus binnen een ambitieuze bedrijf.

Belangrijkste taken / Verantwoordelijkheden

 • Implementeren en onderhouden van de QHSE-systemen;
 • Uitvoeren van periodieke audits en opvolgen van daaruit voortvloeiende corrigerende acties;
 • Rapporteren van geconstateerde tekortkomingen aan de Site Manager en de QHSE Manager en het doen van verbetervoorstellen;
 • Implementeren van de lokale QHSE-jaarplannen en het uitvoeren en opvolgen van QHSE-gerelateerde projecten;
 • Verzorgen van QHSE-trainingen en initiëren van QHSE-overleggen op de locaties. Hierbij besteed je ook aandacht aan de RI&E.

Bij alles wat je doet, zorg je voor effectieve communicatie naar de verschillende afdelingen, het management en klanten. Als QHSE Coördinator ben je onderdeel van het QHSE-team.

Functie eisen

Om succesvol te zijn als QHSE Coördinator weet je natuurlijk alles over de normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is het essentieel dat je beschikt over uitstekende communicatieve, interpersoonlijke, onderhandelings- en organisatorische vaardigheden. Je werkt doelgericht, bent besluitvaardig en denkt probleemoplossend. Met je enthousiasme weet je je collega’s mee te krijgen in het behalen van de doelstellingen. Je bent initiatiefrijk en hebt altijd oog voor dingen die beter kunnen.

Verder beschik je over:

 • Ervaring in een toezichthoudende rol in een productie- of logistieke werkomgeving;
 • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, bij voorkeur ook met diepgevroren en gekoeld voedsel;
 • Bij voorkeur een HACCP-kwalificatie en kennis over het opstellen van een RI&E;
 • Kennis van certificeringen als BRC/IFS/MSC-ASC/halal/AEO is een voordeel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Om succesvol te zijn als QHSE Coördinator weet je natuurlijk alles over de normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is het essentieel dat je beschikt over uitstekende communicatieve, interpersoonlijke, onderhandelings- en organisatorische vaardigheden. Je werkt doelgericht, bent besluitvaardig en denkt probleemoplossend. Met je enthousiasme weet je je collega’s mee te krijgen in het behalen van de doelstellingen. Je bent initiatiefrijk en hebt altijd oog voor dingen die beter kunnen.

Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een marktconform salaris, de hoogte is afhankelijk van je ervaring en opleiding, en reiskostenvergoeding;
 • Een premievrije pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst kunt werken;
 • 28 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om een deel van je tijd thuis te werken.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant