QHSE Coördinator

Home/Gelderland, KAM, Medior, Productie/QHSE Coördinator

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een mooie organisatie een productie/procesbedrijf met een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Met het kantoor en de productielocatie zijn zij werkgever van ruim 200 medewerkers die zich dagelijks inzetten om kwalitatief de beste producten te vervaardigen. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven QHSE Coördinator.

Functieomschrijving

Als QHSE-professional ben jij een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering. Jij zorgt dat veiligheid, effectief handelen en efficiënt werken voldoen aan wet- en regelgeving en altijd ‘on top of mind’ is binnen het bedrijf. In deze rol bouw je enerzijds voort op de aanwezige structuren en heb je anderzijds de ruimte en vrijheid om verder invulling te geven aan de functie. Je komt dus niet te werken in een team van QHSE-professionals, maar geeft zelf deze rol binnen het bedrijf verder vorm en inhoud. Wie weet welke ontwikkelingen, groei en innovaties door jouw kennis en kunde gaan ontstaan!

Jouw rol als QHSE Coördinator

Als QHSE Coördinator heb jij een adviserende en initiërende functie, met de nadruk op de realisatie van gemaakte plannen rondom kwaliteit, veiligheid, gezondheid, ISO, milieu en AVG. Jij bewaakt de voortgang en waar nodig het budget, met toezicht achteraf door de directie Een nauwe samenwerking met alle onderdelen binnen de organisatie is vanzelfsprekend.

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen, implementeren en verbeteren (continuous improvement) van de beleidsplannen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, ISO en milieu. Ook ondersteun je de procesmanagers en inspireer je hen. De borging van naleving van de arbeidsomstandigheden en milieuaspecten op de werkvloer vallen ook onder jouw zorg. Verder ga je aan de slag met:

 • Meebouwen aan het verbeteren, beheren en coördineren van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001-2015; en ISO 14001-2015
 • Naleven en implementeren van de ARBO-richtlijnen c.q. -wetgeving
 • Beheren, coördineren en vernieuwen van werkinstructies, procedures en kwaliteitsprocessen
 • Beheren van milieuvergunningen en afvalstromen
 • Vergroten van de bewustwording van QHSE in de organisatie
 • Begeleiden van externe audits en het (mede) uitvoeren van interne audits (ISO en FSC)
 • Aansturen van de calamiteitenorganisatie
 • Zorgdragen voor het voldoen aan de AVG wet- en regelgeving, door middel van systemen en werkwijzen
 • En natuurlijk alles wat jij verder nog denkt te moeten oppakken op het gebied van QHSE!

Functie eisen

Wij zoeken een QHSE-professional met een aantal jaar ervaring. Iemand die bij voorkeur advies heeft gegeven bij andere organisaties of die als QHSE-professional binnen een bedrijf mensen heeft gecoacht of geadviseerd. Ook ben je daadkrachtig, heb je inlevingsvermogen en kun je goed overzicht bewaren. Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting veiligheidskunde
 • Aanvullende trainingen en opleidingen zoals Lean Six Sigma zijn een pré
 • Heb je ervaring in projectmanagement
 • Je communiceert vlot en gemakkelijk en kunt goed spreken en schrijven in het Nederlands en Engels

Aanbod

 • Een salaris passend bij jouw opleiding en werkervaring
 • Veel vrije dagen! Je krijgt minimaal 35 vrije dagen op fulltime basis
 • Een mooie pensioenregeling
 • Een leuke personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert
 • Mogelijkheden om, in overleg, gedeeltelijk thuis te werken

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant