QHSE Coördinator

Home/Food, KAM, Landelijk, Medior, Retail/QHSE Coördinator

REGIO:
Landelijk

BRANCHE
Food

NIVEAU:|
Junior

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan bij een snelgroeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Heb jij al een paar jaar ervaring opgedaan aan het uitvoeren van Kwaliteit- en Veiligheidsbeleid liefst binnen een organisatie in de voedingsmiddelenindustrie? Reageer dan op deze vacature.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een grote internationale flitsbezorger die vanuit hun wijdverspreide hubs de consument dagelijks van de meest uiteenlopende producten voorziet. Met ruim 60 hubs bedienen zij de Nederlandse markt. De organisatie is jong en heeft een enorme groei doorgemaakt. Voor deze dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven QHSE Coördinator.

Functieomschrijving

In deze rol bewaak je de kwaliteit, voedselveiligheid en arbeidsveiligheid in tal van hubs door heel Nederland. Je onderhoudt contact met externe bedrijven, je bent hoofdverantwoordelijk voor BHV en je bent het eerste aanspreekpunt met betrekking tot alle voedsel en veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Je verantwoordelijkheden:

 • Je herkent problemen en risico’s op bijvoorbeeld onveilige situaties of operationele problemen
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van QHSE audits aan de hand van de operationele audit checklist, waarvoor jij ook zorg draagt dat deze altijd actueel is
 • Je bent veel in contact met de regio en filiaalmanagers om de audits op te volgen.

Functie eisen

 • 2+ jaar ervaring met kwaliteitsprocessen, bij voorkeur in retail en/of operationele omgeving;
 • Je hebt affiniteit met kwaliteit, veiligheid en de naleving hiervan;
 • Je bent een accurate probleemoplosser, en je bent proactief in alle situaties;
 • Je hebt ervaring met het werken met processen en doelstellingen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Aanbod

 • De mogelijkheid om bij één van de best gefinancierde scale-ups van Nederland te werken;
 • Een omgeving waar jij veel impact maakt, en jouw ideeën meteen tot werkelijkheid worden gerealiseerd;
 • Deel uitmaken van een jong en dynamisch team;
 • Competitief Salaris
 • Een transparante bedrijfscultuur met platte hiërarchie;
 • Een flexibele werkomgeving;
 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Coördinator

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant