Q(HSE) Coördinator

Home/Food, Gelderland, KAM, Medior/Q(HSE) Coördinator

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Medior

Heb jij continu aandacht voor kwaliteit, een goede kijk op processen en een analytisch denkvermogen? Werk jij gestructureerd, nauwkeurig en streef je altijd naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een internationale drankenproducent. Kernactiviteiten zijn het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van alcoholische dranken. Op de locatie te Zevenaar worden per jaar tientallen miljoenen flessen geproduceerd Naast het produceren van producten voor andere merken voeren ze ook hun eigen merken. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven Q(HSE) Coördinator.

Functieomschrijving

Op de afdeling QHSE ben je verantwoordelijk voor het borgen van de voedselveiligheid en kwaliteit van grondstof, bulk, eindproduct en verpakkingsmateriaal. Het continu toetsen van de bedrijfsprocessen aan de internationale standaarden en wetgeving is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Het actueel houden en het continue verbeteren van het kwaliteitssysteem, het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits zoals BRCGS en ISO-9001:2015 zijn belangrijke verantwoordelijkheden. Ook houd je je bezig met uitvoerende taken zoals het uitvoeren van inspectierondes in de productie, het trainen van personeel en het opstellen en beheren van de QA jaaragenda.

Functie eisen

Wat staat er op jouw cv?

 • Afgeronde HBO opleiding Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar en/of door ervaring
 • Enkele jaren ervaring in een kwaliteitsfunctie
 • Kennis van actuele kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen (bijv. BRCGS, FSSC22000)
 • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en deze vertalen naar consequenties en mogelijkheden binnen de organisatie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pré
 • Uitstekende computervaardigheden, kennis en beheersing van Microsoft Office, ERP, WMS, Oracle, documentenbeheersysteem
 • Kennis van 5-Why, 8D is een pré

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten:

 • Een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, open, dynamische en groeiende organisatie
 • Een prima salaris, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en o.a. de mogelijkheid tot deelname aan een fietsplan en bedrijfsfitness.
 • Je komt te werken in een organisatie waar de lijntjes kort zijn, ze hard werken maar ook houden van gezelligheid!

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant