QESH Officer

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Food/Logistiek

NIVEAU:
Medior

Ben jij resultaat- en kwaliteitsgericht? Vind jij QESH een interessant thema? Krijg jij energie van samenwerken en kruip je graag in de rol als adviseur? Dan staan wij te popelen kennis met je te maken.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is het grootste koel- en vriesopslagbedrijf ter wereld. Door een uitgebreid netwerk met locaties distribueren voedsel over de hele wereld. Voor de locatie te Rotterdam Maasvlakte zijn wij op zoek naar een enthousiaste QESH Officer

Functieomschrijving

Er is veel te doen op gebied van QESH (Quality, Environment, Safety and Health). Als QESH officer ben je gebonden aan de locatie Maasvlakte en ben jij de adviseur, beheerder en monitor jij de kwaliteit, het milieu, de veiligheid en gezondheid. Je draagt QESH uit, zorgt voor bewustwording en hebt focus op safety speerpunten binnen deze locatie. Jij bent het aanspreekpunt zowel intern als voor derden en autoriteiten. Je hebt te maken met zuurstof reductie in de koel/vries huizen, implementatie van een nieuw systeem, duurzaamheid (BREAAM). Op deze locatie heb je te maken met 3 gebouwen.

Wat ga je doen?

 • Jij adviseert en ondersteunt, specifiek voor deze locatie en draagt uit naar andere locaties, op het gebied van QESH.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de audits (BRC, IFS, AEO).
 • Je doet hygiënische, veiligheids- en beveiligingsrondes en veldinspecties.
 • Je zorgt voor consistente en effectieve procedures en schrijft heldere werkinstructies waarmee je het QESH-beleid breed steunt.
 • Je maakt verslagen van afwijkingen op voedselveiligheid, kwaliteit, milieu en gezondheid.
 • Jij verzorgt samen met je collega’s trainingen op gebied van QESH.

Functie eisen

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting MVK of levensmiddelentechnologie
 • Je hebt kennis en ervaring met veiligheidsprotocollen
 • Je bent bekend met diverse managementsystemen (HACCP, ISO, BRC, IFS, ISPS).
 • Je hebt ervaring als interne auditor.
 • Je draagt kwaliteit en veiligheid uit, je spreekt mensen aan om veilig te handelen. Je kan je goed uitdrukken, ook schriftelijk in het Nederlands en Engels. Je wordt blij van het maken van analyses, uiteraard gericht op kwaliteit met focus op resultaat en kunt goed omgaan met verandering.

Aanbod

Wij bieden jou?

 • Een goed salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische omgeving bij een snelgroeiende organisatie.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant