QESH Officer

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Food/Logistiek

NIVEAU:
Medior

Ben jij resultaat- en kwaliteitsgericht? Vind jij QESH een interessant thema? Krijg jij energie van samenwerken en kruip je graag in de rol als adviseur? Dan staan wij te popelen kennis met je te maken.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is het grootste koel- en vriesopslagbedrijf ter wereld. Door een uitgebreid netwerk met locaties distribueren voedsel over de hele wereld. Voor de locatie te Rotterdam Maasvlakte zijn wij op zoek naar een enthousiaste QESH Officer

Functieomschrijving

Er is veel te doen op gebied van QESH (Quality, Environment, Safety and Health). Als QESH officer ben je gebonden aan de locatie Maasvlakte en ben jij de adviseur, beheerder en monitor jij de kwaliteit, het milieu, de veiligheid en gezondheid. Je draagt QESH uit, zorgt voor bewustwording en hebt focus op safety speerpunten binnen deze locatie. Jij bent het aanspreekpunt zowel intern als voor derden en autoriteiten. Je hebt te maken met zuurstof reductie in de koel/vries huizen, implementatie van een nieuw systeem, duurzaamheid (BREAAM). Op deze locatie heb je te maken met 3 gebouwen.

Wat ga je doen?

 • Jij adviseert en ondersteunt, specifiek voor deze locatie en draagt uit naar andere locaties, op het gebied van QESH.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de audits (BRC, IFS, AEO).
 • Je doet hygiënische, veiligheids- en beveiligingsrondes en veldinspecties.
 • Je zorgt voor consistente en effectieve procedures en schrijft heldere werkinstructies waarmee je het QESH-beleid breed steunt.
 • Je maakt verslagen van afwijkingen op voedselveiligheid, kwaliteit, milieu en gezondheid.
 • Jij verzorgt samen met je collega’s trainingen op gebied van QESH.

Functie eisen

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting MVK of levensmiddelentechnologie
 • Je hebt kennis en ervaring met veiligheidsprotocollen
 • Je bent bekend met diverse managementsystemen (HACCP, ISO, BRC, IFS, ISPS).
 • Je hebt ervaring als interne auditor.
 • Je draagt kwaliteit en veiligheid uit, je spreekt mensen aan om veilig te handelen. Je kan je goed uitdrukken, ook schriftelijk in het Nederlands en Engels. Je wordt blij van het maken van analyses, uiteraard gericht op kwaliteit met focus op resultaat en kunt goed omgaan met verandering.

Aanbod

Wij bieden jou?

 • Een goed salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische omgeving bij een snelgroeiende organisatie.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant