Q(ESH) Manager

Home/Food, Gelderland, KAM, Kwaliteit, Medior/Q(ESH) Manager
REGIO:
Gelderland

BRANCHE:
Food

NIVEAU:
Medior

Heb jij ervaring als Kwaliteitsmanager binnen de voedingsmiddelenindustrie en weet je ook het nodige van gezondheid en veiligheid? Ben je strategisch sterk en kan je goed een team aansturen? Lees dan snel deze vacature door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde naam in de voedingsmiddelenindustrie. Met meerdere bekende merken in het portfolio voorzien zij uiteindelijk de consument van de meest lekkere producten. De organisatie telt meerdere vestigingen in Nederland en het buitenland. Voor de locatie Midden-Nederland zijn zij op zoek naar een gedreven Kwaliteitsmanager. Op deze locatie werken ruim 200 enthousiaste medewerkers.

Functieomschrijving

Als Q(ESH) manager ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de Kwaliteit-, ARBO/Veiligheid en Milieu systemen die voldoen aan specifieke klant eisen, relevante wet- en regelgeving en het corporate beleid.  Tevens heb jij de verantwoordelijkheid voor het (mede) opstellen en uitvoeren van het kwaliteitsbeleid van de productielocatie. Bovendien heb je een adviserende rol in het beheersen en optimaliseren van onze productieprocessen. Jij draagt zorg voor het voedselveiligheidssysteem. Het borgen van veilige werkomstandigheden is een basiseis.

Jij verzorgt het monitoren, rapporteren en inzichtelijk maken van de QESH performance. In jouw rol als Q(ESH) Manager ben jij onderdeel van het Lokaal Management Team en geef je leiding aan meerdere medewerkers binnen de QESH afdeling en rapporteer jij aan de Plant Manager. Functioneel word jij aangestuurd door de Group QA Manager.

 • Je zorgt dat er invulling wordt gegeven aan de eisen van onze afnemers en aan wet- en regelgeving;
 • Jij draagt zorg voor het QESH systeem en voor de uitvoering van interne audits die voortvloeien uit het beleid;
 • Jij bent aanspreekpunt voor externe organisaties;
 • Coördineren bij calamiteiten;
 • Jij signaleert en alarmeert met betrekking tot de voedselveiligheid, wet- en regelgeving en de naleving van de regels;
 • Het vergroten van het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn;
 • Het stimuleren, begeleiden en ontwikkelen van medewerkers;
 • Zorgdragen voor een veilige en prettige werkomgeving;

Functie eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Levensmiddelentechnologie;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Relevante kennis van kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC en IFS en de levensmiddelenwet- en regelgeving;
 • Ervaring in een productieomgeving met kennis van bedrijfsprocessen, productietechnieken en technologieën van de vlees-, soepen- en/of sauzenindustrie (conserven);
 • Analytisch, nauwkeurig, onafhankelijk, integer en klantgericht;
 • Doortastend en communicatief sterk.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit

Aanbod

 • Goed salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • laptop en telefoon, eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • Een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met een passie voor food.
 • Alle ruimte voor persoonlijke groei.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  QHSE Manager

  Ben jij expert op het gebied van QHSE en wil je dit uitvoeren bij een grote (internationale) organisatie? Heb jij je al bewezen als QHSE Manager die met passie en gedrevenheid een team kan inspireren en aansturen? En ben je ook nog eens in het bezit van een HVK diploma? Solliciteer dan op deze vacature.

  QESH Coördinator

  Ben je van nature een verbinder en weet je zonder moeite de vertaling te maken tussen beleid en praktische uitvoering op de werkvloer? Veiligheid op de werkvloer, ARBO rondgangen, voorbereiden van ISO-audits en het voorbereiden van vergunningsaanvragen. Zijn dat zaken waar jij energie van krijgt? Lees dan verder!

  • KAM

  QHSSE Manager

  We are looking for a senior QHSSE Manager with experience in the maritime or industrial sector. Do you have more then 10 years of experience in QHSSE policy? You will be accountable for shaping and monitoring the organizations compliance with QHSSE rules and regulations.

  Ga naar de bovenkant