QA Specialist Healthcare (logistiek)

Home/Kwaliteit, Logistiek, Medior, Noord-Holland/QA Specialist Healthcare (logistiek)

REGIO:
Noord Holland

BRANCHE
Logistiek

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een grote internationale en dynamische organisatie in transport en logistiek. Heb jij een aantal jaar ervaring opgedaan in het borgen van kwaliteit binnen de logistiek/procesindustrie en gewerkt met medische instrumenten en producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler in transport en logistiek. Een ambitieuze en innovatieve opdrachtgever met meerdere vestigingen in verschillende regio`s van het land. Zij voeren een aantal disciplines waardoor zij een totaalaanbieder zijn in de logistiek. Met vervoer over land, zee en in de lucht bedienen zij klanten wereldwijd. Daarnaast zorgen zij voor alle supply chain-oplossingen zoals warehousing en fullfilment. Voor de divisie lucht&zee te Rozenburg (Schiphol) zijn wij op zoek naar een leergierige en gedreven QA Specialist.

Functieomschrijving

Voor de Healthcare & Pharma activiteiten in Rozenburg (Schiphol) zoeken wij een Quality Assurance Specialist, die daarnaast ook GDP Responsible Person taken gaat vervullen. In deze mooie functie ben je zeer nauw betrokken bij het opzetten, beheren en toetsen van Healthcare & Pharma gerelateerde processen. De locatie Rozenburg heeft een GDP opslag vergunning en verzorgt voor meerdere pharma klanten opslag-, verpakkings- en transport oplossingen. Je werkt nauw samen met je QHSE-collega’s en hebt regelmatig contact met het operationele Healthcare team.

Je bent actief met de borging van de integrale managementsystemen binnen de divisie lucht&zee op gebied van QHSE en dan met name de Healthcare en pharma gerelateerde zaken. Daarnaast ben je In deze functie actief met het naleven van wettelijke voorschriften & regelgeving waaraan zij met hun GDP/ opslag vergunning moeten voldoen maar ook op het gebied van security, Dangerous Goods Regulations, veiligheid, gezondheid, milieu en compliance. Jij zorgt er onder andere ook voor dat medewerkers de verplichte trainingen volgen en organiseer je interne en externe audits.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het:

 • Uitzetten en uitdragen van het beleid met betrekking tot alle spelregels en richtlijnen op het gebied van GDP en een stukje QSHE;
 • Adviseren aan management en afdelingen omtrent (nieuwe) procedures en systemen, alsmede het bewerkstelligen dat processen die voor de managementsystemen op het gebied van GDP en een stukje QHSE;
 • Opzetten van SOP’s, Processen, CAPA’s, Change control document en andere GDP gerelateerde procedures;
 • Verrichten van registraties, het coördineren en interpreteren van geconstateerde tekortkomingen, controleren op de uitvoering van corrigerende maatregelen en zorgdragen voor het proces van ‘continuous improvement’ op het gebied van GDP en een stukje QSHE.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring en een duidelijke affiniteit met het aspect GDP en QHSE binnen een logistieke of procesorganisatie;
 • Je bent besluitvaardig, creatief, assertief en hebt probleemoplossend vermogen;
 • Prioriteiten kunnen stellen, initiator en analytisch;
 • Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, eigenaarschap.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een prima salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende baan in een internationale omgeving
 • 28 vakantiedagen
 • Doorgroei en opleidingsmogelijkheden

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant