Medewerker QC

REGIO:
Noord Holland

BRANCHE
Procesindustrie

NIVEAU:
Medior

Jij vindt kwaliteit erg belangrijk en je hebt gevoel voor administratie én techniek. Dan past de rol van medewerker Quality control bij deze interessante organisatie prima bij jou. Lees de vacature door en solliciteer!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een wereldspeler, onderdeel uitmakend van een grote internationale groep, In Alkmaar maken zij kwalitatief hoogwaardige machines. Vol trots en met lef en ambitie werken zij aan nieuwe technieken waarmee zij koploper zijn en blijven in hun vakgebied. Bij deze organisatie komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken zij met een enthousiaste gemotiveerde groep van zo’n 250 medewerkers aan hun product.

Functieomschrijving

Als Quality control employee bewaak jij een optimale productkwaliteit van de componenten die toegepast worden in hun eindproducten. Samen met je collega’s beoordeel je componenten op de juiste kwaliteit en onderzoek je kwaliteitsissues die naar bovenkomen in het productieproces. Jij zorgt voor een passende oplossing en een correcte administratieve afhandeling/opvolging van de melding. Ook ben je betrokken bij het uitvoeren van audits en bijbehorende rapportage m.b.t. gereed product.

Als Quality control employee heb jij de volgende hoofdtaken:

 • Uitvoeren van kwaliteitscontrole op componenten
 • Het behandelen, analyseren en opvolgen van kwaliteitsmeldingen;
 • Het communiceren met interne afdelingen en leveranciers n.a.v. issues en oplossingen;
 • Het opstellen en opvolgen van 8D documenten;
 • Het doen van aanbevelingen voor product- en proces kwaliteit;
 • Het op correcte wijze administratief vastleggen en opvolgen van de kwaliteitsmeldingen.

Functie eisen

Als medewerker Quality control heb je het volgende (ideale) profiel:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij sterke voorkeur in technische richting;
 • Enige ervaring op het gebied van kwaliteitscontrole binnen een technische productieomgeving;
 • Ervaring in het opstellen van rapportages en documentatie vanuit kwaliteitscontroles;
 • Goede ervaring met programma’s als Word en Excel;
 • Goede schriftelijke en mondelingen vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Ervaring met SAP geeft je een grote voorsprong.

Je bent communicatief sterk is. De functie past goed bij je als je van nature erg nauwkeurig en analytisch bent. Jouw technische inzicht combineer je met je kwaliteiten om tot een probleemanalyse/oordeelsvorming te komen. Je bent stressbestendig, kan goed prioriteiten stellen en je bent in staat om op een juiste manier met conflicten om te gaan. Tot slot pas je goed binnen de bedrijfscultuur van RAVO als je een leergierige teamspeler bent.

Aanbod

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruime mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding;
 • Een uitdagende baan met veel afwisseling;
 • Een filevrije werkomgeving in regio Alkmaar.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Coördinator

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant