Kwaliteitscoördinator

Home/Bouw, Kwaliteit, Medior, Zuid Holland/Kwaliteitscoördinator

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE:
Bouw

NIVEAU:
Medior

Ben jij sterk in continu verbeteren en vertalen van processen? Wil jij graag als Kwaliteitscoördinator aan de slag in een dynamische omgeving? En heb jij al een aantal jaren ervaring in een projecten organisatie? Reageer dan meteen!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Hun samenstelling van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. Hierdoor hebben zij alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar. Zijn actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. In totaal werken er zo’n 300 medewerkers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Functieomschrijving

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. Ze staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. En is een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

In deze functie maak je onderdeel uit van de nieuwe afdeling QHSE en heb je een belangrijke rol in het professionaliseren van het management systeem samen met de directe collega’s.

De verantwoordelijkheden:

 • Jij draagt zorg voor het initiëren en in stand houden van de continue verbeteringsproces.
 • Je toetst de naleving van procedures aan de hand van interne audits en denkt mee over hoe processen beter kunnen.
 • Je krijgt er energie van om tekortkomingen te signaleren en het verbeterproces aan te sturen.
 • De functie bestaat grofweg voor 60% uit proces gerelateerde werkzaamheden en heeft voor 40% raakvlak met de bouwkundige omgeving waarin je werkzaam bent.
 • Jouw recente werkervaring en vooropleiding sluiten hier perfect op aan.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Jij hebt een HBO werk- en denkniveau en beschik je over een brede kennis van de Wet Kwaliteitsborging, Lean management alsook gedegen bouwkundige kennis.
 • Het is voor jou een uitdaging om processen en procedures conform Lean duidelijk in kaart te brengen, draagvlak te creëren bij ‘gebruikers’.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken waarbij je niet schuwt om alle dingen op te pakken die nodig zijn om je doel te bereiken en jouw verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je denkt in praktische oplossingen, houdt het doel voor ogen en gaat accuraat en gestructureerd te werk en denkt en doet tegelijkertijd.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie)
 • Geen dag is hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QA Manager

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!

Categorieën: Food, Kwaliteit, Senior, Utrecht|Label: , , , , , , , , , , |

SHE Manager

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!

Go to Top