KAM Coördinator

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Procesindustrie

NIVEAU:
Medior

Ben jij die gedreven KAM Coördinator die kwaliteit, arbeidsgezondheid & veiligheid en milieu naar een hoger niveau binnen de organisatie? Heb jij ervaring met het opzetten van managementsystemen en KAM beleid in zijn algemeenheid? Wil jij werken bij een hele leuke en dynamische organisatie waar jij echt verschil kan maken? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een hele interessante organisatie met een wereldwijd bereik. Zij maken verschillende producten en funwear voor diverse bekende merken. Deze worden speciaal geproduceerd en daarna gedistribueerd naar tal van retailers wereldwijd. Met een Hoofdkantoor, een grote warehouse in Nederland en verschillende salesoffices wereldwijd hebben zij meer dan 600 medewerkers in dienst. Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar een zelfstandige en gedreven KAM Coördinator.

Functieomschrijving

Als KAM Coördinator breng je kwaliteit, arbeidsgezondheid & veiligheid en milieu naar een hoger niveau binnen de organisatie. Je brengt deze belangrijke onderwerpen onder de aandacht van jouw collega’s en zo creëer je een draagvlak voor deze onderwerpen. Je hebt een adviserende rol richting de directie en medewerkers. Je bent medeverantwoordelijk voor de opzet, het onderhoud en de continue verbetering van het managementsysteem, samen met de andere teams en professionals binnen de organisatie. Je bent een belangrijke drijver in de opzet voor het behalen van de ISO14001, ISO45001 en TISAX Certificering. Je rapporteert rechtstreeks aan de COO.

Inhoud functie:

 • Opstellen, implementeren, evalueren en verbeteren van het KAM-beleid, in samenwerking met interne stakeholders (Preventiemedewerkers, afdelingen HR, IT en Quality & Sustainability).
 • Opzetten, beheren en proactief intern onder de aandacht brengen van het managementsysteem, onder andere door het jaarlijks opstellen en uitvoeren van een awareness programma.
 • Support bieden bij het behalen van de ISO14001, ISO45001 en TISAX-certificering (en eventueel andere in de toekomst) in samenwerking met een externe professional en de relevante stakeholders.
 • Stimuleren van medewerkers om een bijdrage te leveren aan kwaliteit, milieu, veiligheid en security.
 • Daarnaast geef je uitvoering aan rapportages en geef je eventueel opleidingen. Je plant, bewaakt en voert interne audits uit en begeleidt externe audits voor de genoemde certificeringen.

Functie eisen

Profiel:

 • HBO werk en denkniveau aangevuld met een diploma richting Veiligheidskunde
 • Je hebt kennis in/ervaring met kwaliteitszorg & kwaliteitssystemen (bij voorkeur met genoemde ISO-certificeringen).
 • Aantal jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol als KAM Coördinator.
 • Je hebt kennis van milieu- en veiligheidsvoorschriften, vergunningen en managementsystemen.
 • Je hebt ervaring met het opstellen van procedures en werkinstructies.
 • Sterk in communicatie & verbinding. Zelfsturend en pro-actief.
 • Procesmatige denken, analytisch en gestructureerd.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een goed salaris
 • Je mag kiezen tussen extra veel vakantiedagen; 40 per jaar óf je kiest voor een 40-urig salaris per maand met alsnog 28 vakantiedagen. Je kunt elk half jaar switchen in deze keuze;
 • Jaarlijkse bonusregeling;
 • New hires (introductie) dagen met alle nieuwe collega’s van alle kantoren wereldwijd;
 • Zeer groot aanbod aan GoodHabitz e-learnings en een trainingsaanbod voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Keuze tussen een lease-fiets, NS Business Card of als je met de auto komt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (>10km);
 • 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering;
 • Personeelskorting op de websites van PUMA, Levi’s en Fuelforfans;
 • Hybrid working. Op fulltime basis 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis;
 • Flexibele werktijden, moderne werkruimte en een goede werksfeer;
 • Internationale werkomgeving met collega’s van 44 verschillende nationaliteiten;
 • Yoga and bootcamp trainingen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant