KAM Adviseur

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Recycling

NIVEAU:
Medior

Draag jij als specialist op het gebied van KAM graag een actieve bijdrage aan een veilige werkomgeving? Denk jij toekomstgericht en geeft het jou veel energie om te werken aan het bevorderen van veiligheidscultuur en -gedrag binnen alle lagen van een organisatie? Wil je als KAM adviseur werken in een warme en mensgerichte organisatie? Reageer dan snel!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is ACV.  Zij voert met ruim 250 medewerkers werkzaamheden uit op het gebied van afvalinzameling, straat- en rioolreiniging, beheer openbare ruimte en gladheid- en plaagdierenbestrijding.

Functieomschrijving

Je geeft vanuit een heldere toekomstvisie richting aan de ontwikkeling en implementatie van het kwaliteit en veiligheidsbeleid van de organisatie. Je borgt het beleid binnen de organisatie door dit beleid en de processen vast te leggen in het Kwaliteits- en Veiligheidshandboek.

Als KAM adviseur zie je erop toe dat alle activiteiten van ACV veilig en volgens de kwaliteitseisen verlopen. Dit doe je door de lijn hierin te adviseren, te faciliteren en te controleren. Samen met jouw naaste collega (KAM en Opleidingsadviseur) ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en verbeteren van de kwaliteits- en veiligheidscultuur binnen ACV. Gezamenlijk zorgen jullie voor het opstellen van een KAM jaarplan en begroting.

Je bent een stevige adviseur van het MT, leidinggevenden en medewerkers op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Je identificeert, onderzoekt, registreert en bespreekt ongevallen en onveilige handelingen met de betrokken medewerkers.

Jij bent de kartrekker voor alle interne en externe audits, RI&E en de werkplekinspecties. Je organiseert, verwerkt en begeleid deze tot in de puntjes, met als doel de certificeringen voor de organisatie te behalen en te behouden. Je zet eventuele aandachtspunten om in concrete acties en bewaakt de verbeteringen. Het kan altijd een beetje beter is jouw motto.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en controle op de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Je stelt milieujaarverslagen op. Je zorgt voor het opleveren van KAM rapportages. Hiertoe verzamel en analyseer je diverse KAM gegevens en geeft op basis hiervan jouw advies. Je draagt zorg voor een voortdurende verbetering, volgens de Plan-Do-Check-Act cyclus.

Als KAM adviseur neem je deel aan diverse interne en externe projectgroepen. Voorbeelden van de projecten die spelen zijn: het implementeren van Safesight (KAM software) en het opstellen en implementeren van een Handboek Crisismanagement. Namens ACV ben je lid van het KAM netwerk NVRD.

Functie eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent gedreven en enthousiast. Je hebt aantoonbare ervaring met Kwaliteit, Arbo en Milieu. Een afgeronde IVK/MVK/HVK- en/of milieukundige opleiding en kennis van ISO 9001, ISO 45001, CO2 Prestatieladder en/of de Erkenningsregeling Oudpapier en Karton zijn een pré. De wet en regelgeving op het gebied van KAM aangelegenheden kent geen geheimen voor je.
 • Men typeert jou als samenwerkingsgericht. Je ziet het als jouw drive om samen met je KAM collega zorg te dragen voor een het borgen van kwaliteit, arbeidsgezondheid, arbeidsveiligheid en milieubewustzijn binnen de organisatie. Je voelt je prettig in een omgeving waar ruimte is voor verdere professionalisering, groei en ontwikkeling. Hierin ben je proactief, initiërend en streeft naar het beste resultaat.
 • Je bent een echte aanpakker en hebt een groot kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn. Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en vasthoudend. Je hebt een goede beheersing van Nederlandse taal, in woord en geschrift en beschikt over goede kennis van Excel en overige MS Office onderdelen.
 • Het is erg belangrijk dat je affiniteit hebt met de dienstverlening van ACV en onze doelgroep. Je communiceert makkelijk op verschillende niveaus en doorziet wat er nodig is om de organisatie te faciliteren op het gebied kwaliteits- en veiligheidscultuur binnen ACV.

Aanbod

ACV biedt jou een mensgerichte en warme bedrijfscultuur. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zorgen dat je bij de start een zachte landing maakt, door het bieden van een goede begeleiding en coaching. Zij bieden jou een basissalaris in schaal J met een minimum van €3.781 en een maximum van €5.314 op fulltime basis. Naast dit basissalaris ontvang je een PAB budget van 13,44%. Daarnaast kennen ze een uitstekende pensioenregeling en onze cao GEO Services biedt daarnaast uitstekende voorwaarden

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant