HSE Specialist

Home/EHS, Limburg, Medior, Productie/HSE Specialist

REGIO:
Limburg

BRANCHE:
Productie

NIVEAU:
Medior

Stel jij veiligheid op de vloer boven alles? Heb jij een aantal jaar ervaring als HSE Professional bij voorkeur in een productie omgeving? Bij deze mooie Internationale organisatie ga je het complete veiligheidsbeleid opzetten. Interesse? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een prachtige Internationale organisatie. Zij hebben een specialistische productielocatie waar ze klant specifieke verpakkingen ontwerpen, ontwikkelen en produceren die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Met meer 1500 enthousiaste medewerkers over de hele wereld brengen ze hun visie tot leven. Voor de Nederlandse locatie in Venray zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven HSE Specialist.

Functieomschrijving

In deze nieuwe rol ben jij specialist op het gebied van Veiligheid, Arbo en Milieu en zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving. Wil jij EH&S binnen een dynamische organisatie naar een hoger niveau tillen en krijg jij de organisatie in beweging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Zorgen dat bedrijf en werkmethoden veilig zijn en aan wet- en regelgeving voldoen;
 • Ontwikkelen van interne trainingen op het gebied van veiligheid en medewerkers trainen;
 • Voorbereiden van strategieën voor Arbo, milieu en veiligheid en het ontwikkelen van intern beleid
 • Analyseren en identificeren van verbeteringen en deze in acties vastleggen en opvolgen;
 • Opstellen en analyseren van veiligheidsdocumenten en het uitvoeren van risicobeoordelingen;
 • Continue verbeteren van het EH&S beleid waarin je collega’s inspireert om het beleid proactief uit te dragen;
 • Uitvoeren van Job Safety Analysis, werkplekobservaties en veiligheidsrondes.

Functie eisen

Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding. Met de nodige werkervaring als veiligheidskundige ben je in staat om vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze ambitieuze doelstellingen.

Jij bent sterk in het managen van veranderingen en door jouw sociale vaardigheden ben jij goed in de omgang met collega’s en krijg jij zaken snel voor elkaar. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en zorgt voor een goede planning van je werkzaamheden.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Winstuitkering
 • Minimaal 36 verlofdagen
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.
 • Een immer groeiende organisatie waarin jij mee kan groeien.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  QHSE Coördinator

  Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant