HSE Specialist

Home/EHS, Limburg, Medior, Productie/HSE Specialist

REGIO:
Limburg

BRANCHE:
Productie

NIVEAU:
Medior

Stel jij veiligheid op de vloer boven alles? Heb jij een aantal jaar ervaring als HSE Professional bij voorkeur in een productie omgeving? Bij deze mooie Internationale organisatie ga je het complete veiligheidsbeleid opzetten. Interesse? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een prachtige Internationale organisatie. Zij hebben een specialistische productielocatie waar ze klant specifieke verpakkingen ontwerpen, ontwikkelen en produceren die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Met meer 1500 enthousiaste medewerkers over de hele wereld brengen ze hun visie tot leven. Voor de Nederlandse locatie in Venray zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven HSE Specialist.

Functieomschrijving

In deze nieuwe rol ben jij specialist op het gebied van Veiligheid, Arbo en Milieu en zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving. Wil jij EH&S binnen een dynamische organisatie naar een hoger niveau tillen en krijg jij de organisatie in beweging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Zorgen dat bedrijf en werkmethoden veilig zijn en aan wet- en regelgeving voldoen;
 • Ontwikkelen van interne trainingen op het gebied van veiligheid en medewerkers trainen;
 • Voorbereiden van strategieën voor Arbo, milieu en veiligheid en het ontwikkelen van intern beleid
 • Analyseren en identificeren van verbeteringen en deze in acties vastleggen en opvolgen;
 • Opstellen en analyseren van veiligheidsdocumenten en het uitvoeren van risicobeoordelingen;
 • Continue verbeteren van het EH&S beleid waarin je collega’s inspireert om het beleid proactief uit te dragen;
 • Uitvoeren van Job Safety Analysis, werkplekobservaties en veiligheidsrondes.

Functie eisen

Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding. Met de nodige werkervaring als veiligheidskundige ben je in staat om vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze ambitieuze doelstellingen.

Jij bent sterk in het managen van veranderingen en door jouw sociale vaardigheden ben jij goed in de omgang met collega’s en krijg jij zaken snel voor elkaar. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en zorgt voor een goede planning van je werkzaamheden.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Winstuitkering
 • Minimaal 36 verlofdagen
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.
 • Een immer groeiende organisatie waarin jij mee kan groeien.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant