HSE Officer

REGIO:
Noord Holland

BRANCHE
Nutsvoorzieningen

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière? Signaleer jij direct verbetermogelijkheden op het gebied van gezondheid en veiligheid? En wil jij bijdragen aan een schoner klimaat? Dan is de functie van HSE Officer misschien iets voor jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een jonge en dynamische speler in de energietransitie. Als onderdeel van een grote internationale energieleverancier hebben zij als missie alle daken te voorzien van zonnepanelen om de energietransitie een boost te geven. Met ongeveer 130 betrokken collega’s werken zij dagelijks hard aan deze missie. Voor deze interessante organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste HSE Officer die de uitdaging aandurft om het HSE beleid vorm te gaan geven.

Functieomschrijving

Als HSE Officer zorg je voor een correcte registratie en opvolging van HSE-gerelateerde zaken. Veiligheid staat hier hoog in het vaandel, en jij draagt dit uit naar al je collega’s en externe installatiepartners. Je voert veiligheids- en gezondheidsprocessen uit en werkt actief mee aan verbeteringen hiervan. Je bent in staat om collega’s te overtuigen van veiligheids- en gezondheidsverbeteringen. Je stelt rapportages op en zorgt voor directe opvolging van urgente veiligheidsrisico’s. Daarnaast verzorg je trainingen en toolboxen voor interne afdelingen en externe partijen om het veiligheidsbewustzijn te vergroten. Geen dag is hetzelfde, maar om je een idee te geven, hier een greep uit de werkzaamheden:

 • Behandelen van meldingen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu; onderzoek doen naar oorzaken en coördineren van corrigerende acties.
 • Overleggen en informatie uitwisselen met externe auditors, klanten, partners en leveranciers.
 • Contact onderhouden met alle ondersteunende en operationele afdelingen.
 • Regelmatig veiligheidsbezoeken afleggen waarbij je toezicht houdt op de installateurs van onze installatiepartners.
 • Opstellen van interne en externe audits/inspecties en communicatie met de betrokken stakeholders.
 • Bijdragen aan het reviewen van RI&E’s (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie) en het uitvoeren van acties die daaruit voortvloeien.

Functie eisen

 • Een afgeronde opleiding IVK met enkele jaren ervaring, of je bent een startende HVK’er.
 • Je bent in het bezit van een VOL-VCA++ of VCO-certificaat.
 • Je hebt ervaring met het implementeren van verbeterprojecten op het gebied van HSE.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en durft collega’s (op de werkvloer) aan te spreken op (on)veilig gedrag.
 • Kennis van en ervaring met HSE-managementsystemen.
 • Beheerst de Nederlandse taal vloeiend en hebt goede communicatieve vaardigheden in het Engels.
 • Je hebt ervaring op het gebied van HSE binnen de installatie- of bouwsector (pre).

Aanbod

 • Een fulltime baan waarin je echt het verschil kunt maken binnen een duurzame en ondernemende omgeving (36 uur is bespreekbaar).
 • Een transparant functie- en salarishuis met openbare spelregels. Zo heb je inzicht in wat er nodig is om een volgende stap te bereiken en welke salarisschaal daarbij hoort.
 • Leaseauto en telefoon van de zaak.
 • Een pensioenregeling voor een zorgeloze oude dag.
 • Flexibiliteit om (deels) vanuit huis te werken.
 • Diverse leertrajecten in samenwerking met Lepaya.
 • Maandelijkse borrels en 4 bedrijfsevenementen per jaar.
 • De mogelijkheid om alles te leren over zonne-energie en andere technologieën binnen de energietransitie: the future is now!

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant