HSE Coördinator

Home/Bouw, EHS, Medior, Zuid Holland/HSE Coördinator

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE:
Bouw

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je verantwoordelijk bent voor de Veiligheidscultuur? Bezoek jij graag projecten en ondersteun je hierbij je collega`s op verschillende vraagstukken? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Hun samenstelling van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. Hierdoor hebben zij alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar. Zijn actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. In totaal werken er zo’n 300 medewerkers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Functieomschrijving

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. Ze staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. En is een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

In deze functie maak je onderdeel uit van de nieuwe QHSE afdeling en heb je een belangrijke rol in het verbeteren van het management systeem. Je hebt een pro actieve rol in het signaleren van tekortkomingen en krijgt energie om deze te kunnen verbeteren.

De verantwoordelijkheden:

 • Jij draagt zorg voor de Veiligheid, Gezondheid en Milieu zaken en initieert daarbij behorende verbeterprocessen.
 • Je voert wekelijks veiligheidsrondes uit op de projectlocaties en kan ter plekke advies en ondersteuning geven.
 • Je bent betrokken bij het opstellen van de RI&E’s en V&G plannen voor de projecten.
 • Bij de functie behoort ook het coördineren van de maandelijkse toolboxen en werkplekinspecties

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau en een MVK of HVK opleiding.
 • Je beschikt over een brede kennis van veiligheidsmanagement en Lean management.
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke positie
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je denkt in praktische oplossingen, houdt het doel voor ogen en gaat accuraat en gestructureerd te werk.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie)
 • Geen dag is hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QA Manager

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!

Categorieën: Food, Kwaliteit, Senior, Utrecht|Label: , , , , , , , , , , |

SHE Manager

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!

Go to Top