Health & Safety Manager

Home/EHS, Medior, Procesindustrie, Productie, Utrecht/Health & Safety Manager
REGIO:
Utrecht

BRANCHE:
Procesindustrie

NIVEAU:
Medior

Ben jij klaar voor een mooie solistische rol als Health & Safety Manager bij een organisatie in de procesindustrie? Heb jij ervaring met het opzetten en de uitvoering van Veiligheidsbeleid bij een productiebedrijf? Reageer dan snel!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is als wereldmarktleider al 50 jaar de verbindende factor tussen de supply chain en high tech. Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden magazijnen voor hun klanten en zijn eindverantwoordelijk voor hun operations op klantlocaties in het gehele land. Zij zorgen voor volledig geautomatiseerde distributiecentra en logistieke systemen.

 

Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Nieuwegein geven zij leiding en support aan de teams die op verschillende klantlocaties in het land verantwoordelijk zijn voor de prestaties van volledig geautomatiseerde warehouses en innovatieve logistieke systemen.

Functieomschrijving

Als H&S Manager ben jij verantwoordelijk voor alles rondom veiligheid op zowel bouwprojecten als al bestaande sites. Hierin heb jij een sturende rol en verwachten we een proactieve houding waarbij je inspringt of stopzet daar waar nodig. Vanuit ervaring weet je de teams te stimuleren tot een Culture of Care, waarbij de medewerkers zich echt betrokken voelen bij hun eigen veiligheid en die van hun collega’s. 

De verantwoordelijkheden:

 • Je bent het aanspreekpunt op gebied van EHS zowel intern als extern
 • Je ontwikkelt de benodigde processen met betrekking tot het veiligheidsbewustzijn op de sites
 • Je maakt werkinstructies, loopt veiligheidsrondes, volgt deze op en borgt e.a. in ons systeem
 • Je werkt actief samen met de onsite teams, de bouwteams, klant en de H&S afdeling op het hoofdkantoor
 • Je geeft voorlichting, training, en toolboxen aan de medewerkers m.b.t. H&S
 • Je bent coördinator in geval van bedrijfsongevallen, doet de RCA en maakt verbetervoorstellen
 • Je staat in regelmatig contact met lokale instanties m.b.t. veiligheid

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) of Hogere Veiligheidskunde (HVK)
 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving
 • Ervaring en expertise in Elektrotechnische Installaties (NEN 3140/NEN 1010)
 • Ervaring en expertise in lifting equipment, werken op hoogte etc.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels en Duits zowel mondeling als schriftelijk
 • Bereidheid tot reizen (voornamelijk binnen Nederland)

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen
 • Een dynamische internationale werkomgeving.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant