Health & Safety Coördinator

Home/EHS, Medior, Noord-Brabant, Procesindustrie/Health & Safety Coördinator
REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE:
Procesindustrie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring als Health & Safety Coördinator in een productie omgeving? Ben jij in het bezit van een MVK-diploma en ga jij de uitdaging aan om het beleid uit te zetten bij een mooi bedrijf in de food? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde naam voor co-packing en de productie van sappen, ciders, soft drinks, bieren, wijnen en gedistilleerde producten. De Groep heeft ca 700 medewerkers in dienst zijn actief in België, Frankrijk, Engeland en Nederland. De locatie in Nederland is onderdeel van de groep een heeft rond de 100 FTE in dienst. Door de plaatsing van een compleet nieuwe productielijn is deze locatie enorm groeiende en zijn zij op zoek naar een gedreven Health & Safety officer.

Functieomschrijving

In deze functie werk je in de dagdienst en rapporteer je rechtstreeks aan de plant manager.

De verantwoordelijkheden:

 • Het inrichten van en adviseren over het arbeidsomstandighedenbeleid én het creëren van bewustwording over het belang van veilig werken door de gehele organisatie. Alsook het uitvoeren van de daaruit voortvloeiende maatregelen.
 • Het up to date houden van de RI&E en zorgdragen voor de uitvoering van de verbetermaatregelen
 • Zorgen voor adequate processen, instructies, voorlichting en inspecties over veilig en gezond werken en zorgen dat onze organisatie ten allen tijde voldoet aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid
 • Het trainen, opleiden en voorlichten van collega’s op het gebied van Health and Safety
 • Het functioneren als preventiemedewerker en hoofd van de bhv organisatie
 • Het verrichten van facilitaire werkzaamheden en onderhouden van relaties met externe partijen die daarvoor ingezet worden (de mate waarin deze werkzaamheden tot het takenpakket zullen behoren is afhankelijk van de ervaring en interesses van de uiteindelijke kandidaat)

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur in een technische of technologische richting) en een MVK opleiding
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in een productie omgeving, ervaring in de voedingsmiddelen industrie is een sterke pre
 • Ervaring in het functioneren als preventiemedewerker en hoofd bhv is een pre
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent een stevige persoonlijkheid met een goed analytisch vermogen. Je beschikt over een proactieve, oplossingsgerichte instelling. Je ziet het werk, je bent flexibel en zelfstandig, maar ook sociaal vaardig en een teamspeler. Je weet mensen op een positieve manier te stimuleren en te overtuigen. Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus.
 • Je woont in (de omgeving van) Breda

Aanbod

 • Een afwisselende en zelfstandige functie in een gezond bedrijf met een informele sfeer
 • Een werkgever die hoog inzet op de veiligheid en goede arbeidsomstandigheden van haar medewerkers
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Pak je het goed op en laat je zien dat je het in je hebt? Dan krijg je daarna gewoon een vast dienstverband!
 • Een goed maandsalaris
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen / 9,5 ADV dagen, een vaste 13e maand, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (bij een woon /werkafstand vanaf 10 km)

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QA Manager

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!

Categorieën: Food, Kwaliteit, Senior, Utrecht|Label: , , , , , , , , , , |

SHE Manager

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!

Go to Top