EHS Officer

Home/Bouw, EHS, Medior, Utrecht/EHS Officer

REGIO:
Utrecht

BRANCHE
Bouw

NIVEAU:
Medior

Leg jij makkelijk contact, schakel je makkelijk tussen ludiek en serieus en weet jij mensen op een prettige manier te overtuigen? Wil jij aan de slag als Veiligheidskundige bij een hele mooie en grote aannemer? Aarzel niet en solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Zij zijn onderdeel van een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. Voor deze leuke club zoeken wij een gedreven EHS Officer.

Functieomschrijving

Als EHS Officer ben jij verantwoordelijk voor alles rondom veiligheid op de Weg- en Wegenbouwprojecten. De projecten variëren van geplande werken, tot ad-hoc reparatiewerkzaamheden. Het is jouw verantwoordelijkheid om proactief zorg te dragen voor het voorkomen van incidenten en ongevallen. Jij houdt toezicht volgens wet- en regelgeving en het VGM plan. Zie jij een situatie die onveilig is of dreigt te worden? Dan onderbreek je het werk en stuur je bij. Je bent bevoegd om het werk volledig te stoppen indien jij dat noodzakelijk acht. Goede borging van de veiligheid op projecten is essentieel, daarom blijf jij altijd bewust van de risico’s die het werk met zich mee brengt en stuur je hier actief op. Je voert veiligheidsinspectie rondes en wijst bijvoorbeeld de verantwoordelijke uitvoerder op verbeterpunten. Ook draag jij centraal bij aan veiligheid en creëer je met het EHS team betere en veiligere werkmethoden en omstandigheden voor de hele organisatie. Denk hierbij aan procesverbetering of bijvoorbeeld het implementeren van hulpmiddelen ter bevordering van de praktische beheersing van het VGM-plan. Daarnaast ben je betrokken in alle fases van de projecten, van de aanbesteding tot de uitvoering. Je inventariseert en evalueert de risico’s in het hele proces. Tot slot schrijf je relevante VGM documenten (voor alle projectfases) en houd je deze up to date.

Je baan als EHS Officer houdt natuurlijk ook in dat je presentaties en trainingen geeft over veiligheid aan je collega’s en aanwezig bent bij toolbox meetings. Tenslotte ben je intrinsiek gemotiveerd om de veiligheidscultuur uit te dragen en collega’s en betrokkenen te laten inzien wat het belang is van veiligheid.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • In ieder geval een MVK-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante certificaten;
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van veiligheid in de GWW;
 • Je bent een kartrekker en houdt ervan om mensen te motiveren;
 • Je werkt graag samen met collega’s én onderaannemers.
 • Je bent enthousiast en hebt overtuigingskracht.
 • Je houdt van structuur en kunt goed plannen en organiseren.

Aanbod

 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • Een marktconform salaris;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een informeel bedrijf met korte lijnen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant