EHS Officer

Home/Bouw, EHS, Medior, Utrecht/EHS Officer

REGIO:
Utrecht

BRANCHE
Bouw

NIVEAU:
Medior

Leg jij makkelijk contact, schakel je makkelijk tussen ludiek en serieus en weet jij mensen op een prettige manier te overtuigen? Wil jij aan de slag als Veiligheidskundige bij een hele mooie en grote aannemer? Aarzel niet en solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Zij zijn onderdeel van een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. Voor deze leuke club zoeken wij een gedreven EHS Officer.

Functieomschrijving

Als EHS Officer ben jij verantwoordelijk voor alles rondom veiligheid op de Weg- en Wegenbouwprojecten. De projecten variëren van geplande werken, tot ad-hoc reparatiewerkzaamheden. Het is jouw verantwoordelijkheid om proactief zorg te dragen voor het voorkomen van incidenten en ongevallen. Jij houdt toezicht volgens wet- en regelgeving en het VGM plan. Zie jij een situatie die onveilig is of dreigt te worden? Dan onderbreek je het werk en stuur je bij. Je bent bevoegd om het werk volledig te stoppen indien jij dat noodzakelijk acht. Goede borging van de veiligheid op projecten is essentieel, daarom blijf jij altijd bewust van de risico’s die het werk met zich mee brengt en stuur je hier actief op. Je voert veiligheidsinspectie rondes en wijst bijvoorbeeld de verantwoordelijke uitvoerder op verbeterpunten. Ook draag jij centraal bij aan veiligheid en creëer je met het EHS team betere en veiligere werkmethoden en omstandigheden voor de hele organisatie. Denk hierbij aan procesverbetering of bijvoorbeeld het implementeren van hulpmiddelen ter bevordering van de praktische beheersing van het VGM-plan. Daarnaast ben je betrokken in alle fases van de projecten, van de aanbesteding tot de uitvoering. Je inventariseert en evalueert de risico’s in het hele proces. Tot slot schrijf je relevante VGM documenten (voor alle projectfases) en houd je deze up to date.

Je baan als EHS Officer houdt natuurlijk ook in dat je presentaties en trainingen geeft over veiligheid aan je collega’s en aanwezig bent bij toolbox meetings. Tenslotte ben je intrinsiek gemotiveerd om de veiligheidscultuur uit te dragen en collega’s en betrokkenen te laten inzien wat het belang is van veiligheid.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • In ieder geval een MVK-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante certificaten;
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van veiligheid in de GWW;
 • Je bent een kartrekker en houdt ervan om mensen te motiveren;
 • Je werkt graag samen met collega’s én onderaannemers.
 • Je bent enthousiast en hebt overtuigingskracht.
 • Je houdt van structuur en kunt goed plannen en organiseren.

Aanbod

 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • Een marktconform salaris;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een informeel bedrijf met korte lijnen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant