Adviseur Veiligheid & Gezondheid

Home/EHS, Medior, Nutsvoorzieningen, Overijssel/Adviseur Veiligheid & Gezondheid

REGIO:
Overijssel

BRANCHE
Nutsvoorzieningen

NIVEAU:
Medior

Ben jij de Adviseur Veiligheid & Gezondheid die de uitdaging aangaat om, vanuit een groeiend team, significant bij te dragen aan de veiligheidsambitie van de organisatie? Werk jij graag beleidsmatig en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een grote leverancier van drinkwater. Bij deze organisatie werken ruim 1500 medewerkers en hebben meerdere kantoren vanuit het Noorden en midden van het land. Voor deze interessante organisatie zijn wij op zoek naar een Adviseur Veiligheid & Gezondheid.

Functieomschrijving

Als Adviseur Veiligheid en Gezondheid (V&G) zorg je voor het creëren van draagvlak, ontwikkeling en implementatie van beleid met de focus op inzetbaarheid, gezondheid en veiligheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits en risicoanalyses.

 Je draagt bij aan de formulering, ontwikkeling en verbetering van het veiligheidsbeleid in samenwerking met interne én externe stakeholders. Je bent een proactieve adviseur, regisseert veiligheidsprojecten, bent casemanager in lastige trajecten, voert V&G-onderzoeken uit en je bent een vraagbaak voor afdelingen en het management. Daarnaast draag je actief bij aan de uitvoering van veiligheidscampagnes en de implementatie van de veiligheidscultuurladder.

Je hebt dus een sleutelrol in het veiligheidsbeleid en -cultuurverandering van onze organisatie.

Over het team

Het team Veiligheid & Gezondheid (6 fte) maakt onderdeel uit van de afdeling HR en adviseert en faciliteert veiligheidsonderwerpen met impact voor veel stakeholders. Denk daarbij aan de ruim 1.500 medewerkers binnen de organisatie, collega-bedrijven in de waterketen, certificerende instellingen, opdrachtnemers, regionale en landelijke netwerken, het bevoegd gezag en tal van andere stakeholders.

Vanwege de ambitie en sterke groei in werkzaamheden zoeken wij ter uitbreiding voor het team een Veiligheidskundig Adviseur.

Functie eisen

Wat breng je mee aan kennis en vaardigheden?

Je staat stevig in je schoenen en geeft duidelijk de grenzen aan als het om veiligheid gaat. Je weet tegelijkertijd verbinding te maken met mensen op alle niveaus binnen én buiten de organisatie. Je hebt een sterk analyserend vermogen en bent accuraat, waarbij organiseren en coördineren je makkelijk afgaat. Ook ondersteun je anderen graag bij het opstellen van veiligheid & gezondheid doelstellingen.

Als nieuwe Adviseur Veiligheid en Gezondheid heb je verder:

 • HBO denk- en werkniveau, aangevuld met een veiligheidskundig diploma (bij voorkeur IVK, HVK);
 • 3+ jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van relevante Arbowetgeving;
 • Je hebt een proactieve houding en weet verbinding te maken met mensen op alle niveaus binnen en buiten de organisatie;
 • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je bent resultaatgericht, je toetst voortgang van activiteiten en stuurt deze bij waar nodig en ondersteunt anderen bij het opstellen van veiligheid & gezondheid doelstellingen;
 • Jij krijgt energie van vernieuwingen en neemt hierin graag jouw collega’s mee.

Aanbod

 • Een passend salaris op basis van opleiding en ervaring
 • Je hebt 31,5 vakantiedagen.
 • Een employability budget van € 1.000 voor je eigen ontwikkeling.
 • De organisatie kent een mobiliteitsbeleid, waarbij duurzaam reizen wordt gestimuleerd. Een duurzame bedrijfsauto valt daaronder tot de mogelijkheden.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant