Adviseur QHSE & Compliance

Home/Advies, EHS, Medior, Randstad/Adviseur QHSE & Compliance

REGIO:
Randstad

BRANCHE:
Advies

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als Adviseur bij een ondernemende en resultaatgerichte organisatie die aansprekende projecten uitvoert waarbij jij jezelf kan ontwikkelen als professional? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water.

Contracten en Vergunningen

“Nieuwe plannen realiseren, betekent continu balanceren. Tussen ambities en wetten en regels. Tussen wat we vandaag belangrijk vinden, maar morgen nodig hebben. Tussen afspraken met de een en de belangen van de ander. Tussen risico’s beheersen of juist kansen benutten. De businesslijn Contracten & Vergunningen heeft de specialisten en de technieken in huis om dit evenwicht te bewaren. Met onze kennis en ervaring met processen, contracten, wetten en vergunningen toetsen we afspraken, brengen we plannen verder en helpen we projecten succesvol te realiseren.”

Functieomschrijving

Als Consultant adviseer je klanten in het bedrijfsleven (van MKB tot en met Multinationals) op het brede werkgebied van HSE (Health, Safety & Environment). Jij bent diegene die in staat is om vraagstukken/problemen snel te identificeren, klanten te begeleiden bij het maken van een weloverwogen keuze en het proces schriftelijk goed vast te leggen. Alle projecten waarbij je betrokken bent, hebben hun grondslag in het aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving en zijn afgestemd met het bedrijfsbeleid van hun klanten.

Belangrijke sectoren zijn Olie & Gas, (Petro)Chemie, Terminals voor op- en overslag van vloeibare bulkgoederen, Transport & Logistiek maar zeker ook (internationale) financiële investeerders. Met tal van bedrijven in deze sectoren bestaan langlopende zakenrelaties en zorgen zij ervoor dat specifieke milieu- en veiligheidsvragen en/of -problemen efficiënt en op doeltreffende wijze worden uitgewerkt en van een integraal antwoord/oplossing worden voorzien.

Werkzaamheden:

 • Het doen van haalbaarheidsonderzoeken voor nieuwe ontwikkelingen;
 • Het opstellen van aanvragen van omgevingsvergunningen (al dan niet in combinatie met een MER);
 • Begeleiding van milieuonderzoeken.
 • Ook de strategiebepaling daarin maakt onderdeel uit van het dagelijks werk.
 • Nagenoeg alle milieuonderzoeken hebben zij in huis. Dit betekent dan ook dat coördinatie van en consistentie bij dergelijke onderzoeken een belangrijk aspect van het werk is.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde technische HBO-, of WO-opleiding, zoals chemie, chemische technologie milieutechnologie of procestechnologie;
 • Je hebt 3-5 jaar (vergelijkbare) werkervaring;
 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Je wordt enthousiast om voor industriële klanten te werken;
 • Je bent ondernemend, staat stevig in je schoenen en werkt graag samen.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen
 • Een dynamische internationale werkomgeving.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QA Manager

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!

Categorieën: Food, Kwaliteit, Senior, Utrecht|Label: , , , , , , , , , , |

SHE Manager

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!

Go to Top