QA Specialist (logistiek)

Home/Junior, Kwaliteit, Logistiek, Zeeland/QA Specialist (logistiek)

REGIO:
Zeeland

BRANCHE
Logistiek

NIVEAU:
Junior

Ben jij op zoek naar een grote internationale en dynamische organisatie in transport en logistiek. Heb jij een aantal jaar ervaring opgedaan in het borgen van kwaliteit binnen de logistiek/procesindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler in transport en logistiek. Een ambitieuze en innovatieve opdrachtgever met meerdere vestigingen in verschillende regio`s van het land. Zij voeren een aantal disciplines waardoor zij een totaalaanbieder zijn in de logistiek. Met vervoer over land, zee en in de lucht bedienen zij klanten wereldwijd. Daarnaast zorgen zij voor alle supply chain-oplossingen zoals warehousing en fullfilment. Voor de divisie solutions te Tholen zijn wij op zoek naar een leergierige en gedreven QA Specialist

Functieomschrijving

Je zorgt ervoor dat het centrale kwaliteitsbeleid en het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie is ingevoerd en onderhouden binnen de vestigingen, zodanig dat het geheel voldoet aan de centrale normen en wet- en regelgeving en aansluit aan de behoeften van de lokale organisatie. In de functie van Quality Assurance Specialist rapporteer je rechtstreeks aan de QHSE Manager van de regio Zuidwest-Nederland.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het:

 • Communiceren, presenteren en adviseren ten behoeve van continue kwaliteitsverbetering;
 • Beheren van het documentmanagementsysteem, fungeren als eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen van gebruikers en trainen van documentbeheerders;
 • Uitvoeren van interne audits en begeleiden van 2nd en 3rd party audits;
 • Initiëren en coördineren van preventieve en correctieve acties;
 • Je maakt klachtenanalyses en stelt risico-, oorzaak- en trendanalyses op;
 • Vertalen van relevante wet- en regelgeving naar de praktijk;
 • Verzorgen van rapportages tbv management reviews.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau, met 5 jaar ervaring;
 • Bekend met relevante certificeringen en affiniteit met het aspect kwaliteit;
 • Relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan binnen een logistieke of procesorganisatie;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift.

Aanbod

 • Een prima salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende baan in een internationale omgeving
 • 28 vakantiedagen
 • Doorgroei en opleidingsmogelijkheden

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant