HSE Officer (Midden & Noord Nederland)

Home/EHS, Junior, Landelijk, Retail/HSE Officer (Midden & Noord Nederland)

REGIO:
Landelijk

BRANCHE
Retail

NIVEAU:
Junior

Ben jij enthousiast, organisatiesensitief en gaat verbinding maken met jou goed af? Ben jij toe aan een 2e stap in je carrière en hou je ervan om veel verschillende locaties te bezoeken om hier het veiligheidsbeleid te implementeren en toetsen? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is Europa’s grootste health & beauty retailer met meer dan 1300 winkels in 16 landen wereldwijd. Een snel groeiende en winstgevende retailer zowel in de fysieke winkels als online, met op dit moment 200 winkels in Nederland en 31 winkels in België.

Ter versterking van het HSE-team, rapporterend aan de HSE Coördinator Benelux, zoeken wij een HSE Officer voor de regio Midden-Noord Nederland.

Functieomschrijving

Als HSE Officer zorg jij ervoor dat de interne veiligheidsprocedures in de vestigingen van de regio Noord gehandhaafd worden. Jij bent namelijk de professional op het gebied van Arbo en veiligheid. Met jouw kennis en kunde creëer jij draagvlak bij de verschillende afdelingen om zorg te dragen voor de veiligheid.

Je werkweek is afwisselend en geen één dag is hetzelfde. Maandag start je vanuit huis op en check jij je mail. Op dinsdag, woensdag en donderdag ben je onderweg naar verschillende vestigingen om de audits uit te voeren en je collega’s in de winkels te ondersteunen. Op vrijdag werk je op kantoor in Amsterdam of vanuit huis om je administratie weg te werken.

Jouw team bestaat uit….

Een HSE medewerker die de regio zuid handhaaft, een preventie adviseur gevestigd in België en een HSE Manager. Samen zetten jullie de veiligheid van de organisatie op de kaart. Naast je team werk je samen met verscheiden afdelingen waaronder; quality & regulatory, property en operations.

 • Het coördineren en begeleiden van externe audits en externe instanties;
 • Het coördineren en realiseren van acties en aanbevelingen voortkomend uit de RI&E, controles; inspecties en audits en rapporteer de bevindingen aan de juiste collega’s;
 • Je informeert en traint de medewerkers in de vestigingen op het gebied van Arbo en Veiligheid;
 • Je ziet mogelijkheden en kansen om de interne veiligheid verder te optimaliseren en vind het leuk om te helpen bouwen aan het HSE-team.

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde opleiding op het gebied van veiligheid, IVK en/of MVK;
 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als HSE Officer of een soortgelijke functie;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend in Nederlands en Engels;
 • Jij beschikt over een servicegerichte houding en bent in staat om mee te bewegen in de dagelijkse hectiek die een retailorganisatie met zich meebrengt;
 • Je bent enthousiast, organisatiesensitief en verbinding met anderen maken gaat jou goed af;
 • Je bent woonachtig in het midden of Noorden van Nederland.

Aanbod

 • Een marktconform salaris welke afhankelijk is van jouw ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, pensioenregeling, 28 vakantiedagen, een eigen training Academy, gratis fruit, een eigen gym op kantoor en diverse collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen.
 • In deze rol ontvang je ook een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant