HSE Officer

Home/EHS, Junior, Landelijk, Retail/HSE Officer

REGIO:
Landelijk

BRANCHE
Retail

NIVEAU:
Junior

Ben jij enthousiast, organisatiesensitief en gaat verbinding maken met jou goed af? Ben jij toe aan een 2e stap in je carrière en hou je ervan om veel verschillende locaties te bezoeken om hier het veiligheidsbeleid te implementeren en toetsen? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is Europa’s grootste health & beauty retailer met meer dan 1300 winkels in 16 landen wereldwijd. Een snel groeiende en winstgevende retailer zowel in de fysieke winkels als online, met op dit moment 200 winkels in Nederland en 31 winkels in België.

Ter versterking van het HSE-team, rapporterend aan de HSE Coördinator Benelux, zoeken wij een HSE Officer voor de regio Midden-Zuid Nederland.

Functieomschrijving

Als HSE Officer ziet je werkweek er ongeveer zo uit. Op maandag werk je vanuit huis. Op dinsdag, woensdag en donderdag ben je aanwezig in één van de vestigingen in het midden of zuiden van Nederland voor het uitvoeren van audits en ondersteuning van Retail. Op vrijdag werk je op het hoofdkantoor in Amsterdam of vanuit huis om je administratie af te ronden. Je bent een professional op het gebied van Arbo en Veiligheid en weet jouw kennis en kunde goed over te dragen aan de verschillende afdelingen.

 • Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van interne veiligheidsprocedures in de vestigingen in Nederland (regio Midden en Zuid);
 • Je coördineert en begeleidt externe audits en externe instanties;
 • Je coördineert en realiseert acties en aanbevelingen voortkomend uit de RI&E, controles, inspecties en audits en rapporteer de bevindingen aan de juiste collega’s;
 • Je informeert en traint de medewerkers in de vestigingen op het gebied van Arbo en Veiligheid.

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde opleiding op het gebied van veiligheid, IVK en/of MVK;
 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als HSE Officer of een soortgelijke functie;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend in Nederlands en Engels;
 • Jij beschikt over een servicegerichte houding en bent in staat om mee te bewegen in de dagelijkse hectiek die een retailorganisatie met zich meebrengt;
 • Je bent enthousiast, organisatiesensitief en verbinding met anderen maken gaat jou goed af;
 • Je bent woonachtig in het midden of zuiden van Nederland.

Aanbod

 • Een marktconform salaris welke afhankelijk is van jouw ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, pensioenregeling, 28 vakantiedagen, een eigen training Academy, gratis fruit, een eigen gym op kantoor en diverse collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen.
 • In deze rol ontvang je ook een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  QHSE Manager

  Ben jij expert op het gebied van QHSE en wil je dit uitvoeren bij een grote (internationale) organisatie? Heb jij je al bewezen als QHSE Manager die met passie en gedrevenheid een team kan inspireren en aansturen? En ben je ook nog eens in het bezit van een HVK diploma? Solliciteer dan op deze vacature.

  QESH Coördinator

  Ben je van nature een verbinder en weet je zonder moeite de vertaling te maken tussen beleid en praktische uitvoering op de werkvloer? Veiligheid op de werkvloer, ARBO rondgangen, voorbereiden van ISO-audits en het voorbereiden van vergunningsaanvragen. Zijn dat zaken waar jij energie van krijgt? Lees dan verder!

  • KAM

  QHSSE Manager

  We are looking for a senior QHSSE Manager with experience in the maritime or industrial sector. Do you have more then 10 years of experience in QHSSE policy? You will be accountable for shaping and monitoring the organizations compliance with QHSSE rules and regulations.

  Ga naar de bovenkant