Laat ons jouw volgende werk avontuur faciliteren

Intake / Kennismaken
Zoeken
Sollicitatiegesprek
Inschrijven
QHSE

Intake/ kennismaken

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de QHSE? Wij hebben vacatures in verschillende branches. Wij gaan graag met jou in gesprek om duidelijk te krijgen wat je wensen zijn.

We bespreken ook bij welke bedrijfscultuur aansluit bij wat je zoekt zodat we een goede match kunnen realiseren.
Het is een goed idee om van te voren al op papier te zetten waar je precies naar op zoek bent, dan kunnen wij het gesprek beter voorbereiden.

MAAK EEN AFSPRAAK

WIJ GAAN ZOEKEN

Als we duidelijk hebben hoe we voor jou aan de slag kunnen gaan, begint onze zoektocht. We houden je up-to-date over de voortgang.

We kijken eerst binnen ons netwerk maar gaan daarna ook daarbuiten op zoek naar de ideale functie. Als je zelf iets vind helpen we je graag kosteloos met het voorbereiden op het sollicitatie gesprek.

QHSE
QHSE

Sollicitatie gesprek

Als we een vacature hebben gevonden die bij jou past laten we je dit direct weten. Na overleg stellen we je voor bij onze opdrachtgever.

Voor je op sollicitatiegesprek gaat lopen we het gesprek samen door om je kansen te maximaliseren. Omdat wij de opdrachtgever kennen en vaak ook persoonlijk contact gehad hebben met de persoon die je tegenover je krijgt, hebben we tips om het gesprek goed te laten verlopen.

TIPS VOOR SOLLICITEREN

Schrijf je in

Laat ons op zoek gaan voor jouw volgende baan in QHSE

INSCHRIJVEN