SHEQ Officer

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE:
Chemie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde logistieke organisatie in Zuid Holland en Brabant. Zij specialiseren zich in specifiek vervoer zoals logistiek van koelgassen en vloeibare chemicaliën in tankcontainers. Zij zijn onderdeel van de Global groep en heeft twee vestigingen in Moerdijk. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven SHEQ Officer.

Functieomschrijving

Als SHEQ Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de ontwikkeling, implementatie en handhaving van ons SHEQ-beleid. Je hebt kennis van wet- en regelgeving op gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat onze processen voldoen aan alle relevante veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsnormen. Tevens zoeken we een SHEQ Officer die zal fungeren als Preventiemedewerker.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden omvatten:

 • Ontwikkelen, implementeren en handhaven van SHEQ-beleid en -procedures, met specifieke aandacht voor de omgang met gevaarlijke stoffen volgens ADR-voorschriften.
 • Uitvoeren van risicobeoordelingen en het opstellen van beheersmaatregelen om de veiligheid en gezondheid van medewerkers te waarborgen.
 • Coördineren van trainingen en bewustwordingsprogramma’s met betrekking tot SHEQ en de omgang met gevaarlijke stoffen.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor SHEQ-vragen en -advies, zowel intern als extern.
 • Uitvoeren van interne audits en inspecties om naleving te waarborgen en verbeteringen te identificeren.
 • Onderzoeken van incidenten en ongevallen, en het implementeren van corrigerende en preventieve maatregelen.
 • Samenwerken met externe instanties en autoriteiten met betrekking tot SHEQ-gerelateerde zaken.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Afgeronde MBO-opleiding of door werkervaring verkregen ervaring
 • Afgeronde opleiding middelbaar veiligheidskundige of gelijkwaardig
 • Geldig certificaat Veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen of bereid deze te behalen
 • Kennis van BRZO-regelgeving
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en milieu en van ADR
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse in woord en geschrift
 • Je hebt ervaring binnen het SHEQ vakgebied met normen en wetgeving als ISO 9001, ISO45001, SQAS en GMP+

Aanbod

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Volledige reiskostenvergoeding van €0,23 per km woon-werkverkeer
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een werkweek van 40 uur in een prettige, dynamische werkomgeving
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant