SHEQ Medewerker

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Logistiek

NIVEAU:
Senior

Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een jonge en dynamische logistieke dienstverlener. Als onderdeel van internationale groep  zijn zij wereldwijd sterk vertegenwoordigd. Daarnaast zijn zij sterk in de afhandeling van zee- en luchtvrachtzendingen over de hele wereld en een dynamische speler op het gebied van contract logistiek. Voor deze zeer interessante organisatie zijn wij op zoek naar een beginnende SHEQ Medewerker.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een SHEQ-medewerker die als geen ander weet hoe je nauwkeurigheid tot kunst verheft.

In deze functie werk je nauw samen met het lokale site management en rapporteer je aan de SHEQ Manager. Jij bent het eerste aanspreekpunt en (mede)verantwoordelijk voor de locaties in het Westen van het land. Onze voorkeur gaat daarom uit naar iemand die woonachtig is in het Westen, bij voorkeur in de regio Dordrecht of Amsterdam of ergens daartussenin.

Je bewaakt en draagt bij aan de ontwikkeling van kwaliteitsprocessen en signaleert (onveilige) situaties binnen de verschillende warehouses. Verder ben je je constant bewust van de voorwaarden die binnen de organisatie worden gesteld aan kwaliteit en veiligheid en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Dit ga je doen

 • In samenwerking met het lokale sitemanagement stel je procedures op binnen de diverse afdelingen en vestigingen en daarnaast ben je betrokken bij de opvolging van de RI&E;
 • Je voert interne audits en (veiligheids)inspecties uit op diverse gebieden;
 • Je coördineert de uitkomsten/maatregelen uit diverse audits en inspecties en i.s.m. de SHEQ Manager verbeter je continu het kwaliteitsmanagementsysteem;
 • Je creëert graag een veilige en gezonde werkomgeving en signaleert waar nodig;
 • Je bespreekt grote en/of terugkerende afwijkingen met leidinggevenden e/o het Management;
 • Je vervult de rol als preventiemedewerker en leeft mee met het wel en wee van de organisatie;
 • Je draagt bij aan de doelen, normen en waarden van de organisatie.

Functie eisen

Dit ben jij:

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring met SHEQ management en affiniteit met LEAN;
 • Je hebt ervaring met warehousing/operationele processen (dit is een pré);
 • Je hebt feeling met veiligheid en die van je collega’s;
 • Je hebt kennis van de normen ISO 9001, ISO 14001;
 • Je bent flexibel, doortastend, daadkrachtig en communicatief sterk;
 • Je hebt een goede beheersing van zowel het Nederlands als het Engels;
 • Je hebt ervaring met automatiseringspakketten als Microsoft Windows en Office;
 • Last but not least!…je neemt vrolijkheid, positiviteit en humor met je mee!

Aanbod

 • Een prima salaris op basis van opleiding en ervaring;
 • Een fijne werksfeer en een prettige werkomgeving;
 • Lekker veel vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Coördinator

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant